Een betrokken, ambitieuze collega, die de Casemanager ondersteunt. Voor én achter de schermen.

Als Assistent Casemanager ondersteun je de (Register) Casemanager binnen het verzuimteam van Human Business Support (HBS). HBS is een zakelijke dienstverlener die gespecialiseerd is op het gebied van verzuimbegeleiding, loopbaanbegeleiding, HR advies en duurzame inzetbaarheid.

Human Business Support gelooft dat er meer waarde zit in mensen en organisaties. Wij laten zien dat ieder mens beter en productiever is in werk dat past. Wij vertalen complexe problematiek rondom de inzetbaarheid van mensen in organisaties naar praktische oplossingen op de werkvloer met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win).

Wat ga jij doen?

Binnen het verzuimteam ondersteun je de Casemanagers en ben je het eerste (telefonische) contact in de verzuimbegeleiding, voor medewerkers en werkgevers. Je verzorgt de verzuimintakes met medewerkers. In het contact met medewerkers en werkgevers geef je eerstelijns advies en maak je een gedegen afweging. Je pakt vervolgens zelf de taken op of draagt het over aan de Casemanager. Je legt hierbij alles zorgvuldig vast in het systeem en plant en bewaakt afspraken met de bedrijfsartsen, UWV en andere kerndeskundigen.

Samen met jouw Casemanager vorm je een tandem. Je zet elkaar in je kracht en neemt werk uit handen. Met plezier zorg je ervoor dat de agenda van de Casemanager op orde is en bereid je werkzaamheden en documenten voor. Je signaleert bijzonderheden binnen de dossiers en attendeert de Casemanager hierop.

Je weet met jouw inzet de processen en samenwerking soepel te laten verlopen, zodat we samen resultaat behalen voor zowel onze klanten als HBS. Met als doel om het verzuim binnen de organisaties te voorkomen of terug te dringen en de medewerker zo snel als medisch verantwoord weer aan het werk te krijgen. Voor werkgevers en medewerkers ben je betrouwbaar en betrokken, eerlijk en oprecht.

Je werkt in een vernieuwende, dynamische organisatie. Boordevol ideeën hoe werken werkelijk anders kan. Een relevant maatschappelijk thema. Je denkt mee én doet mee. Wil je zelf Casemanager worden op HBO werk- en denkniveau? Dan biedt HBS alle mogelijkheid je verder te ontwikkelen in jouw vak en heb je jouw ervaren persoonlijke coach direct bij de hand!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Verzuimintakes verzorgen en accurate verwerking in het Verzuimportaal;
 • Eerste telefonische contact, voor werkgevers en medewerkers;
 • Eerstelijns advies geven aan werkgever en medewerker in de verzuimbegeleiding;
 • Administratief en secretarieel ondersteunen van de Casemanager in de verzuimbegeleiding;
 • Inplannen spreekuren bij de bedrijfsarts en versturen van uitnodigingen naar de medewerkers;
 • Bewaken administratieve processen/contacten Bedrijfsartsen en UWV;
 • (Pro)Actief agendabeheer Casemanager.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent accuraat, zorgvuldig en betrouwbaar;
 • Je bent opmerkzaam, doortastend en hebt oog voor detail;
 • Je weet het overzicht te behouden of te creëren en prioriteiten te stellen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de Casemanager;
 • Je voelt je op je gemak bij frequent telefonisch contact, je kunt zowel werkgevers als medewerkers netjes te woord staan;
 • Je denkt in oplossingen en mogelijkheden, je draagt eigen oplossingen aan bij problemen;
 • Je hebt een HR achtergrond en/of affiniteit. Je hebt interesse in verzuim en inzetbaarheid;
 • Je bent een teamspeler. Je hebt een team van collega’s binnen HBS waarmee je samen de gestelde doelen gaat realiseren;
 • Je kunt je inleven in de producten en diensten die HBS levert en herkent je in onze kernwaarden; praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend.
 • Je bent open en vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen. De functie kan voor jou een mooie opstap zijn om te groeien naar (Register) Casemanager.

Wat hebben we jou te bieden?

Het betreft een functie verdeeld over minimaal 4 dagen, voor minimaal 24 uur per week. We verwachten een flexibele inzet om een goede bereikbaarheid voor onze klanten te garanderen. Human Business Support (HBS) is een innovatieve, dynamische en snel groeiende talentenorganisatie. Ons team bestaat uit een verzameling van mensen met unieke talenten. We geloven dat het gericht laten groeien van het talent van ieder mens in ons bedrijf, leidt tot groei voor onze klanten én van ons bedrijf.

Onze kernwaarden zijn praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend. Voor meer informatie zie www.HBSwerkt.nl.

We bieden een contract met goede arbeidsvoorwaarden in een ontwikkelende, innovatieve organisatie waar je mee kunt groeien. HBS investeert graag in jouw ontwikkeling en biedt flexibele werktijden.

Direct Solliciteren

Heb je vragen?

Bel of mail gerust naar Niki van Doeveren: 076 503 80 52 / niki@HBSwerkt.nl

Heb je interesse?

Direct solliciteren
Bekijk alle vacatures

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief