Bouwen aan een betere organisatie met perspectief

Hoe staat het met uw verzuimcijfers? Heeft u inzichtelijk waar het probleem van uw verzuim ligt? Indien er sprake is van een toenemend verzuimpercentage of ziekmeldingsfrequentie, moet je snel aan de bel trekken!

Verzuim is een van de onderdelen van HR. Mogelijk heeft u ook een beleid of visie met betrekking tot participatie, vitaliteit, gezondheid, loopbaanontwikkeling, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Al deze onderwerpen staan in relatie tot verzuim. Immers, fitte, energieke, tevreden medewerkers die in de juiste baan zitten en goed samen werken, zijn productiever en melden zich statistisch gezien minder vaak en korter ziek. Hierbij geldt voorkomen is beter dan genezen!

Samenwerken naar aantoonbaar resultaat

Een gezonde organisatie met gezonde, tevreden medewerkers die in goede samenwerking resultaten halen, dat zou geweldig zijn! Daarom gaat Human Business Support verder dan Arbodienstverlening, we ‘denken en doen het anders’. We brengen uw situatie in beeld door een analyse van uw huidige verzuimproblematiek te maken. Vervolgens brengen we een advies uit hoe u meer waarde uit uw medewerkers en organisatie kunt halen. Stap voor stap. Deze aanpak leidt tot een aantoonbaar duurzaam beter resultaat dat winst oplevert voor opdrachtgevers; werkgevers en hun medewerkers. En we monitoren de acties voortdurend, zo wordt u iedere dag een beetje beter. En wij ook. We tonen u graag de resultaten!

Verder kijken en bouwen aan een beter organisatie

Bovenop het verzuim kijken we dus verder. Zit de juiste persoon op de juiste plek? Hoe productief zijn uw medewerkers eigenlijk echt? Gaan ze met energie aan de slag? We begeleiden en trainen de medewerkers, maar ook managers, individueel of in teams. En hierbij zetten we ons netwerk in van bedrijven en partners die nauw aan ons verbonden zijn. Past iemand misschien beter in een andere sector of functie? Of hebben we extra kennis nodig die u vooruit helpt?

Een leven lang ontwikkelen en werken in werk dat past. Het bouwen aan een betere organisatie met meer perspectief. Het klinkt mooi, en het kan! En u kunt het mogelijk maken met uw medewerkers. Met winst voor iedereen. Mogen wij u vooruit helpen? Wij komen graag naar u luisteren.

Andreas van den Goorbergh
Algemeen Directeur