Ga naar hoofdinhoud

Duurzaam werkfit

Als de wereld verandert, werkgevers veranderen, werk verandert, verandert ook de baan. De baan voor het leven bestaat niet meer. Een leven lang ontwikkelen, leren en werken is de norm en de noodzaak. Met plezier. In werk dat past. Met waarde voor zowel de werkgever als de medewerker. Werkgever en medewerker hebben er belang bij dat iedereen werkfit is en blijft. Dit geldt zowel voor mensen in ‘kantoorbanen’ als ‘fysieke banen’. Wij helpen jou, jouw medewerkers en de organisatie werkfit te worden en blijven.

HBS iedereen wil vooruit

Wat is werkfit?

Wij coachen bij continue veranderingen in de organisatie en bij bewustwording van inzetbaarheid. Zowel de organisatie als de medewerkers krijgen inzicht, begeleiding en concrete tools die leiden tot verbetering, bewustwording en beweging.

WerkfitRitme

Wat is een werkfit traject?

In een werkfit traject nemen we medewerkers stap voor stap mee en praten we laagdrempelig over werktoekomst, werkplezier en ontwikkeling. Wat is er nodig om gemotiveerd en productief aan het werk te zijn en blijven in veranderende omstandigheden? We doen dit door werkfit-spreekuren te organiseren en door regelmatig (online) check-up/ werkfit- gesprekken te voeren. De werkfit-gesprekken zijn ook in te zetten als onderdeel van een Duurzaam Inzetbaarheidsbeleid. 

Wat levert werkfitheid op?

Zowel jij als werkgever als ook de individuele werknemer hebben inzichtelijk wat er nodig is om met plezier én productief aan het werk te blijven in een veranderende organisatie en een snel veranderende wereld.

  • Gerichte ‘aandacht’ voor de medewerker in een onvoorspelbare wereld. Het draait even om hem.
  • De werknemer weet wat werkplezier voor hem betekent en kan aangeven wat hij nodig heeft.
  • De medewerker kan zélf sturing geven aan zijn wensen en behoeften bij (steeds weer) wijzigende omstandigheden.
  • Jouw organisatie ervaart hogere productiviteit en veerkrachtige, gemotiveerde medewerkers. 
  • Inzicht in waar je als organisatie staat als het gaat om Duurzame Inzetbaarheid en de benodigde acties op maat om deze te verbeteren.
  • Werkfitte medewerkers.
Vraag een gratis intake aan

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Hannah de Graaf

Hannah de Graaf

Loopbaancoach
076-5038052

Mail Hannah