Ga naar hoofdinhoud

Talent in zicht

Iedereen heeft een uniek Talent. Dit kan je inzetten om jezelf, je team én de organisatie te ontwikkelen. Maar is jouw medewerker uit balans of wil hij (duurzame) loopbaanstappen zetten die passen bij de competenties, intrinsieke motivatie en de marktontwikkelingen? Dan is het belangrijk dat er een helder beeld is van ‘wie je bent, wat je wilt en wat je kunt’.

HBS talent

Wat houdt het Talent in zicht traject in?

In al onze coachtrajecten staat het Talent van de medewerker en de waarde die dit heeft voor de werkgever centraal. We werken ‘van binnen naar buiten’. De omgeving waarin je leeft en werkt kan veranderen, maar je unieke Talent neem je altijd mee. Tijdens de coachgesprekken ontstaat er steeds meer inzicht in iemands Talent, intrinsieke motivatie, competenties en wensen ten aanzien van werk. Waar ben je van nature goed in en hoe laat jij dit groeien vanuit eigen Talent en kracht? Maar ook wat heb ík te leren en kan ik verbeteren? Welke lessen geven verleden en toekomst en neem ik zelf de regie over mijn volgende stap. Als de medewerker zijn Talent kent, dan kan hij dat verder ontwikkelen. Met alle positieve gevolgen voor zichzelf én de organisatie.

Wat levert het Talent in zicht traject op?

In dit traject krijgt de medewerker op een laagdrempelige manier inzicht in zijn Talent. Het omvat 2 gesprekken en een aantal thuiswerkopdrachten. Na deze coaching sessies heeft de medewerker praktische handvaten om het eigen Talent in te zetten. De medewerker is krachtiger, zelfverzekerder en weet wat te doen om het beste uit zichzelf te halen en dit op een professionele wijze toe te passen. Een prachtige output die een leven lang plezier geeft!

Vraag een gratis intake aan

Meer weten?

Onze coaches helpen jou graag vooruit!

Hannah de Graaf

Hannah de Graaf

Loopbaancoach
076-5038052

Mail HannahBekijk alle loopbaan coaching