Gun medewerkers een loopbaan waar ze BLIJ van blijven!

voorBLIJblijvers

Wil jij er als HR-professional voor zorgen dat je medewerkers zich op een onafhankelijke en slimme manier kunnen blijven ontwikkelen? Dan helpen we je daar graag bij, met praktische, zichtbare oplossingen. Onder andere met het platform Voorblijblijvers.nl.

De wereld verandert, organisaties veranderen en werk verandert. Medewerkers moeten blijven ontwikkelen om bij en blij te blijven. Dat weet jij als HR-professional en ergens weet de medewerker het ook. Maar het werk vraagt aandacht en ontwikkeling (faciliteren), schiet er soms bij in.

voorblijblijvers

“Wij helpen jouw medewerkers om BIJ en BLIJ te blijven.”

Blij blijven = bijblijven. 

Het gaat om in beweging blijven. Blijblijven is een werkwoord. Hierbij leggen we de verantwoordelijk ook bij de medewerker zelf. ‘We hebben Voorblijblijvers.nl als HR-afdeling voor jou ingericht/ontwikkeld. Wij gaan je helpen om altijd relevant te blijven. Maar het is ook je eigen verantwoordelijkheid om hier actief mee aan de slag te gaan’.

HR Marketing campagnes

In de online bibliotheek vind je diverse ‘campagnes’ om je medewerkers te activeren om met hun loopbaan aan de slag te gaan. ‘Niet mokken maar blijblijven’. Je kunt in de online bibliotheek de relevante thema’s bekijken en de campagnes met jullie bedrijfsnaam uitrollen binnen jouw organisatie. Zo help je medewerkers om bij en blij te blijven. En maken we jouw werk als HR-professional positief zichtbaar en meetbaar voor de medewerkers en jouw organisatie.

Voorblijblijvers.nl is een initiatief van ACE en meer dan 100 werkgevers in jouw regio. Als collectief werken we samen aan het blijven ontwikkelen van mensen.

Ga naar VoorBLIJblijvers.nl

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Isolde Kortz

Communicatie Coördinator
076-5033695

Mail Isolde