Hoe kan HBS jou vooruit helpen?

DIX: Duurzame Inzetbaarheids Index

Met de DIX krijg je alle aspecten van de inzetbaarheid van jouw medewerkers in kaart; gezondheid & energie, vakkennis & vaardigheden, motivatie & commitment en werk-privé balans.

De DIX is een zeer geschikt instrument om inzicht te krijgen in Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers over de volle breedte. Tevens biedt het medewerkers zelf inzicht in hun eigen Duurzame Inzetbaarheid en krijgen ze gerichte adviezen en interventies om te ontwikkelen.

Vraag meer informatie aan
DIX

Meten als basis voor implementatie

Wij ondersteunen jouw organisatie en medewerkers bij het meetbaar maken van Duurzame Inzetbaarheid in de organisatie. Hierbij maken we gebruik van diverse tools, waaronder de door TNO ontwikkelde meetinstrumenten, tot stand gekomen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Onze HR Consultants zijn gecertificeerd om de door TNO ontwikkelde tools, in te zetten en te begeleiden in jouw organisatie. We begeleiden de metingen in de organisatie, analyseren de resultaten en adviseren over vervolgacties en een plan van aanpak. Door iedere stap te meten, helpen we jouw organisatie gericht naar een werkfitte organisatie.

Meer weten over het WerkfitRitme

Inzetbaarheid van medewerkers in beeld

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail AndreasNaar Duurzame Inzetbaarheid

Wist je dat?

10

korting voor ACE werkgevers op de TNO meetinstrumenten.