Hoe kan HBS jou vooruit helpen?

KobaDI tool

De KoBaDI tool is de Kosten Baten Duurzame Inzetbaarheid.

Met de inzet van de KoBaDI-tool van TNO analyseren we de huidige en gewenste situatie als het gaat om de inzetbaarheid en productiviteit van de medewerkers. De tool berekent verspilling in productiviteit en de invloed van interventies. De KoBaDI kan ingezet worden om concreet draagvlak te creƫren op duurzame inzetbaarheid. En is een uitstekend startpunt om aan de slag te gaan met het thema.

Vraag meer informatie aan
KobaDI tool

Meten als basis voor implementatie

Wij ondersteunen jouw organisatie en medewerkers bij het meetbaar maken van Duurzame Inzetbaarheid in de organisatie. Hierbij maken we gebruik van diverse tools, waaronder de door TNO ontwikkelde meetinstrumenten, tot stand gekomen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Onze HR Consultants zijn gecertificeerd om de door TNO ontwikkelde tools in te zetten. We begeleiden de metingen in de organisatie, analyseren de resultaten en adviseren over vervolgacties en een plan van aanpak. Door iedere stap te meten, helpen we jouw organisatie gericht naar een werkfitte organisatie.

Meer weten over het WerkfitRitme

Kosten en baten in beeld

De KoBADI tool is een geavanceerde, maar zeer gebruiksvriendelijke tool die is bedoeld om een goede indruk te krijgen van mogelijke verspillingsreductie of besparing bij gericht duurzame inzetbaarheidsbeleid. De inzet van de scan combineren we met een goed gesprek in de organisatie over de huidige situatie, de huidige verspilling en organisatiedoelen. Een gesprek dat kleur en diepte geeft aan vragen die jullie hebben over duurzame inzetbaarheid en wat het investeren in duurzame inzetbaarheid jullie als organisatie kan opleveren.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail AndreasNaar Duurzame Inzetbaarheid

Wist je dat?

40

sectoren, om jouw organisatie mee te benchmarken.