Ga naar hoofdinhoud
Hoe kan HBS jou vooruit helpen?

Organisatiescans

De Organisatiescans bestaan uit de Bedrijfsscan, die de huidige situatie in beeld brengt, zoals draagvlak, middelen en beleid. En de Oriëntatiescan, die de toekomstige situatie in beeld brengt; ambities, ontwikkelingen en inzetbaarheid van medewerkers.

Kortom, de Organisatiescans geven inzicht in de huidige en toekomstige inzetbaarheid van de medewerkers.

Vraag meer informatie aan
Duurzame inzetbaarheid

Meten als basis voor implementatie

Wij ondersteunen jouw organisatie en medewerkers bij het meetbaar maken van Duurzame Inzetbaarheid in de organisatie. Hierbij maken we gebruik van diverse tools, waaronder de door TNO ontwikkelde meetinstrumenten, tot stand gekomen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Onze HR Consultants zijn gecertificeerd om de door TNO ontwikkelde tools in te zetten. We begeleiden de metingen in de organisatie, analyseren de resultaten en adviseren over vervolgacties en een plan van aanpak. Door iedere stap te meten, helpen we jouw organisatie gericht naar een werkfitte organisatie.

Meer weten over het WerkfitRitme

De organisatie in beeld

De Bedrijfsscan is gericht op het huidige beleid van de organisatie en geeft aan waar en hoe jullie organisatie het personeelsbeleid verder kan optimaliseren.

De Oriëntatiescan focust zich op de gewenste toekomstige situatie en gaat in op de thema’s ontwikkelingen, ambities en inzetbaarheid van de medewerkers.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail AndreasNaar Duurzame Inzetbaarheid

Wist je dat?

10

korting voor ACE werkgevers op de TNO meetinstrumenten.