Ga naar hoofdinhoud
Hoe kan HBS jou vooruit helpen?

Projectbegeleiding en workshops

Op basis van meetgegevens en gesprekken met betrokkenen, creëren we inzicht, urgentie en draagvlak binnen de organisatie. Zo vormen we de mindset die nodig is voor verbetering en verandering.

We geven duidelijke adviezen, gebaseerd op een grondige inventarisatie, feiten en prioriteiten. Daarmee sluiten we aan op de behoefte van de organisatie. We implementeren het project ‘op maat’ en geven gerichte workshops aan alle betrokkenen, op elk niveau.

Vraag meer informatie aan
Regie op inzetbaarheid

Meten als basis voor implementatie

TNO meetinstrumenten vormen het fundament voor de juiste mindset, het draagvlak en bewustwording van de organisatie.

De resultaten van de meetinstrumenten geven een concreet beeld waar de urgentie ligt, waarover je in gesprek kunt gaan met een vertegenwoordiging uit de organisatie. Je maakt hiermee inzichtelijk wat het betekent als je niks doet en zoomt in op toekomstige ontwikkelingen en focuspunten voor de organisatie.

Meer weten over het WerkfitRitme

Mindset & maatwerk

Mindset

Om aan de slag te gaan met de inzetbaarheid van mensen in de organisatie, is het van belang om draagvlak te creëren. Bewustwording van de noodzaak is de eerste stap naar verandering. Wij gaan in gesprek met alle betrokkenen: de directie, het management, HR, de leidinggevenden, medewerkers en medezeggenschap.

Door alle belanghebbenden in de organisatie mee te nemen in het proces en bewustwording te creëren, zien Directie en management de noodzaak hun verantwoordelijkheid te nemen. En medewerkers en leidinggevenden komen in beweging en staan regelmatig stil bij hoe zij werken. Nu én in de toekomst.

Maatwerk

Ieder mens, team en organisatie is anders. Beweging is mogelijk als het aanbod aansluit op de behoefte en het moment. Waar is de organisatie aan toe, wat past voor dit moment en in welke volgorde? En wat past er bij ieder mens in de organisatie, want ieder mens is anders en heeft andere zaken nodig.

We ontwikkelen een aanpak passend bij jouw organisatie en jouw medewerkers.

Hoe kunnen we jullie vooruit helpen?

Van strategie tot implementatie, HBS kan de projectbegeleiding van A tot Z verzorgen.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail AndreasNaar Duurzame Inzetbaarheid