Goede arbodienstverlening, voor een eerlijke prijs.

Regie op Verzuim

Je zoekt een no-nonsense arbodienst die jou ondersteunt wanneer dat nodig is. Je voert zelf de regie, maar kunt terugvallen op een partner. Een partner die meekijkt en helpt wanneer je dat vraagt.

Je voldoet aan de wettelijke voorwaarden om je organisatie aan te sluiten bij een arbodienst. Met een verzuimmanagementsysteem dat je in- én overzicht geeft. Dat te koppelen is met diverse HRM systemen. Een arbodienst die je een bedrijfsarts bezorgt, maar ook ondersteunt. Zodat jouw medewerkers snel gezien worden. Met ervaren en bereikbare casemanagers die je inschakelt wanneer jij dat nodig vindt.

Regie op verzuim

“Werk staat centraal. HBS ziet verzuim als onderdeel van het dienstverband. Wij willen een medewerker zo snel als medisch verantwoord is, weer aan de slag krijgen. In eigen werk, of in werk passend bij de mogelijkheden van de medewerker.”

Wil je een stap verder gaan?

Dan vullen we het basispakket aan met een korte beoordeling van elke digitale ziekmelding. Indien nodig, bellen we je medewerkers voor een snelle opvolging. We koppelen ons advies aan acties, maar jij beslist zelf hoe het vervolg eruitziet. Wij bewaken de verplichte poortwachterstappen, maar jij en jouw medewerkers nemen de regie.

Wil je het hoogste rendement en aantoonbaar resultaat?

Ontdek dan Regie op Inzetbaarheid: de proactieve arbodienstverlening met intensieve begeleiding door HBS. Zo breng je jouw organisatie en medewerkers in een WerkfitRitme!

Regie op Inzetbaarheid

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Dorrianne van Vugt – van Hal

Directeur VerzuimSupport
Inzetbaarheid Gids/
Casemanager RSC
076-5038052

Mail Dorrianne

Wist je dat?

25
het gemiddelde verzuimpercentage bij onze 'Regie op Inzetbaarheid' - klanten is 25% lager dan het landelijk gemiddelde.
Regie op Inzetbaarheid

Lees meer over:

Onze werkwijze

Het Eigen Regie Model PLUS

Samenwerking met Stakeholders

Rolverdeling Proces en Beoordeling