Ga naar hoofdinhoud

Organisatie in beweging

Hoe ziet jouw organisatie er morgen uit? Veranderingen in de maatschappij en technologie vragen continu onze aandacht. Wat gister nog relevant was, is vandaag al oud nieuws. Organisaties zijn non-stop in ontwikkeling. Hoe houd je deze ontwikkelingen bij? En hoe neem je jouw team hierin mee?

Vraag een gratis intake aan
HBS fiets team

Veranderingsproces en Organisatieontwikkeling

Is er binnen jouw organisatie een veranderingsproces op komst en/of een wens om medewerkers bewust te maken van hun bijdrage? Jouw organisatie is in beweging en je wilt iedereen meekrijgen, maar hoe doe je dit? In dit traject staat de behoeften van jouw organisatie centraal. Gericht op een praktische aanpak, waarbij medewerkers op een laagdrempelige manier worden meegenomen in de aankomende veranderingen.

Wat kun je verwachten van Organisatie in beweging?

Ieder traject kan op maat samengesteld worden op basis van de behoeften van de organisatie. Elke vraag en ontwikkeling is uniek, dus ook de begeleiding hiervan. Het traject zorgt voor bewustwording en beweging bij iedereen die werkzaam is voor de organisatie, op alle niveaus. Hierbij staan ‘werkplezier en werkgeluk’ centraal. Want meer werkplezier en werkgeluk leiden tot aantoonbaar succesvollere organisaties.

Trajectplan Organisatie in beweging

Vanuit een intakegesprek, geven wij een onderbouwd en maatwerk advies in de vorm van een trajectplan. Vanuit daar ontstaat er een concrete hulpvraag waarmee we aan de slag gaan. We kijken samen naar wat er al wel in de organisatie is en wat het uiteindelijke reisdoel is. We bepalen de koers en stellen een actieplan op waarmee we samen de eindbestemming gaan halen.

Wat levert Organisatie in beweging op?

  • Een organisatie waarin iedereen werkplezier en productiviteit ervaart. Iedere medewerker weet wat dit voor hem betekent, kent zijn eigen perspectief kent en handelt ernaar
  • De organisatie ervaart hogere productiviteit, toegenomen vakmanschap en veerkrachtige medewerkers
  • De medewerker is in staat in een snel veranderende omgeving zijn baan te behouden of een nieuwe baan te vinden
  • De medewerker kent zijn Talent en weet hoe hij zich kan ontwikkelen en bijdragen aan het totaal
Naar Team & Organisatie Ontwikkeling

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail Andreas