Haal het beste uit jezelf, team en organisatie

Talentgedreven werken

Iedereen heeft een talent. Wij geloven sterk dat iemand die vanuit dat talent werkt, beter presteert én meer plezier heeft. Je talent is jouw beste kwaliteit: iets waar je steengoed in bent en wat direct wordt geactiveerd als er een beroep op wordt gedaan. Bovendien gaat talent vaak gepaard met passie. Als je ontwikkeling op basis van talent stimuleert, groei je als team en geef je beter advies aan je klanten.

Een organisatie groeit wanneer medewerkers en teams groeien. Sinds 2011 werken wij daarom talentgedreven. We hebben het gedachtegoed van Kees Gabriëls praktisch gemaakt op de HBS-manier.

Vraag een gratis intake aan
HBS iedereen wil vooruit

Een ijzersterk team, praktisch en resultaatgericht

Een team dat talentgedreven werkt, bestaat uit leden die weten wanneer ze de lead moeten pakken. Wanneer zij zelf aan zet zijn of een ander lid. Ze zien uit zichzelf waar de gaten vallen en wie die kan opvullen. Soms als team, soms met leden van een ander team en soms extern. Ze werken aan één doel: het beste uit zichzelf én de anderen halen. Samenspel en slim combineren. Zo loop je gaten dicht en creëer je kansen, waardoor je uiteindelijk scoort.

Een team dat op die manier werkt, is ijzersterk. En met ijzersterke teams vorm je uiteindelijk een onverslaanbare organisatie.

Projecten, workshops en begeleiding

Wij zetten onze kennis om in praktische toepassingen voor al onze klanten. Met projecten, workshops, begeleiding en coaching. We gaan samen in gesprek over een plan van aanpak, passend bij jouw organisatie en alle betrokkenen: de directie, HR, het management en de medewerkers.

Onze coaches en HR-consultants ondersteunen jouw organisatie en de medewerkers op een persoonlijke, praktische en resultaatgerichte manier. Zo bieden we persoonlijke, zakelijke en kwalitatieve begeleiding, waar iedereen mee vooruit kan.

Wil jij jouw organisatie in een WerkfitRitme brengen?

WerkfitRitme

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail AndreasNaar Team & Organisatie Ontwikkeling

Wist je dat?

8

Werkgevers waarderen ons gemiddeld met een 8.