Ga naar hoofdinhoud
Haal het beste uit jezelf, team en organisatie

Talentgedreven werken

Ieder mens is een Talent. Voor ons is een Talent: ‘de optelsom van alles wat je in je hebt om iets tot stand te brengen waar de ander wat aan heeft’. Al je talenten, kennis en vaardigheden vatten we samen tot één woord of zin; je Talent. Zo ervaar jij de focus en kracht van jouw Talent het beste. En dat verdient een hoofdletter!

Vraag een gratis intake aan
HBS iedereen wil vooruit

Wat is Talentontwikkeling?

Wij weten dat iemand die vanuit dat Talent werkt, beter presteert én meer plezier heeft in het werk. Je Talent is jouw beste kwaliteit: iets waar je steengoed in bent en wat direct wordt geactiveerd als er een beroep op wordt gedaan. Bovendien gaat Talentgedreven werken vaak gepaard met passie. Als je ontwikkeling op basis van Talent stimuleert, groei je als team en als organisatie.

Jouw begeleiden in jouw groei, die van jouw medewerkers, teams en organisatie dát is ons doel. Sinds 2011 werkt het team van HBS zelf ook Talentgedreven. Hierdoor kunnen we onze kennis en ervaringen die we hebben opgedaan, toepassen bij andere teams en organisaties. We hebben het gedachtegoed van Kees Gabriëls praktisch gemaakt en gevormd naar onze eigen HBS-manier. En die HBS-manier die delen we graag met jou!

Een ijzersterk team, praktisch en resultaatgericht

Een team dat investeert in talentontwikkeling, bestaat uit mensen die weten wanneer ze de lead moeten pakken. Wanneer zij zelf aan zet zijn of een collega. Ze zien uit zichzelf waar de gaten vallen en wie die kan opvullen. Soms als team, soms met een ander team en soms extern. Ze werken aan één doel: het beste uit jezelf én de anderen halen. Samenspel en slim combineren. Zo loop je gaten dicht en creëer je kansen, waardoor je uiteindelijk scoort. Een team dat op die manier werkt, is ijzersterk. En met ijzersterke teams vorm je

Begeleiding op maat

Wij zetten onze kennis om in praktische toepassingen die passen in jouw organisatie. Want iedere organisatie is anders en verdient een maatwerk aanpak. Met projecten, workshops, begeleiding en coaching. We gaan samen in gesprek over een plan van aanpak, passend bij jouw organisatie en alle betrokkenen: de directie, HR, het management en de medewerkers. Onze coaches en HR-consultants ondersteunen jou en jouw organisatie en de medewerkers op een persoonlijke, praktische en resultaatgerichte manier. Zo bieden we persoonlijke, zakelijke en kwalitatieve begeleiding, waar iedereen mee vooruit kan.

Meer Team & Organisatie Ontwikkeling?

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail Andreas

Leerzaam, mede door herhaling en oefenen in de verdieping hiervan. Het proces krijgt steeds meer vorm en dat is merkbaar.

MarleenFiliaalmanager Hema - Workshop Talentgedreven Werken

Interactief, realistisch rollenspel, op onze situatie gebaseerd.

WouterFiliaalmanager Hema - Workshop Talentgedreven Werken