Ga naar hoofdinhoud

Teamontwikkeling & Teamcoaching

Wil je als team ontwikkelen en het beste resultaat bereiken? Of dat nou op project basis is, of binnen een vast team, met Teamontwikkeling & Teamcoaching helpen we jouw team naar een hoger niveau te tillen om zo de teamprestaties te verbeteren.

Team HBS

Aan de slag met Teamcoaching

Ondanks ieders individuele kwaliteiten en de goede intenties van alle teamleden afzonderlijk, zetten teams zichzelf soms klem. Ze functioneren niet naar wens en zijn op zoek naar een productieve en efficiënte samenwerking. Bij HBS geloven we dat ieder individu een uniek Talent heeft, samen vormen zij een uniek Talententeam in de organisatie. Iedere medewerker voegt op een eigen manier waarde toe aan het team. Zo vorm je samen een ijzersterk team.

Iedere hulpvraag rondom de ontwikkeling van een team of organisatie is anders. Dus ieder begeleidingstraject stellen wij op maat samen, naargelang de (ontwikkel) behoefte(n) van team of organisatie. Vanuit een intakegesprek geven wij een onderbouwd advies.

Trajectplan Teamontwikkeling & Teamcoaching

Tijdens het intakegesprek kijken we naar de huidige situatie en stellen we een concrete hulpvraag op om de teamprestaties te verbeteren. Vervolgens stellen we vast wat er op dit moment al is, welke Talenten er in het team zitten en kijken naar welke blokkades een goede samenwerking op dit moment verhinderden. Wat is er nodig om deze blokkades op te kunnen heffen? Vanuit daaruit bepalen we de koers en stellen een actieplan op. Tenslotte voeren we het actieplan uit en evalueren we de eindbestemming.

Teamcoaching is een dynamisch proces waarbij leren van groot belang is. Tijdens het traject wordt er regelmatig geëvalueerd, zodat het proces eventueel tussentijds kan worden aangepast. Na het traject evalueren we het proces en of voorop gestelde doelen zijn bereikt.

Wat levert Teamontwikkeling & Teamcoaching op?

 Met Teamontwikkeling & Teamcoaching krijg je als team er inzicht in elkaars Talent, motivatie en ontwikkelpotentieel. Een belangrijke basis om als team (én organisatie) doelen en resultaten te behalen. Na onze training kan elk (project) team rekenen op:

  • Meer energie en hogere productiviteit, zowel individueel als in het team.
  • Inzicht in individuele kwaliteiten en valkuilen.
  • Verbetering van de onderlinge sfeer, communicatie en samenwerking.
  • Verlaging van het verzuimpercentage (waardoor minder kosten).
  • Vergroten van verantwoordelijkheid, flexibiliteit en loyaliteit (richting team/organisatie).
  • Vergroten van resultaatgerichtheid en het behalen van organisatiedoelen.
  • Kennis en tools om in teamverband gebruik te maken van elkaars Talent.
Vraag een gratis intake aan

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail AndreasNaar Team & Organisatie Ontwikkeling

Wist je dat?

8

Werkgevers waarderen ons gemiddeld met een 8.