Duurzame inzetbaarheid in kaart brengen

HBS biedt gerichte meetinstrumenten om Duurzame Inzetbaarheid in kaart te brengen binnen organisaties. Op ons online portaal www.ACEwerkt.nl vindt u informatie over scans en meetinstrumenten op gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Onder begeleiding van een HR Consultant kunt u deze scans inzetten in uw organisatie.

Daarnaast kunnen wij via de Canvas methode, uw organisatie stap-voor-stap op weg helpen met de implementatie van Duurzame Inzetbaarheid binnen uw organisatie. Via een interactieve sessie samen met u, worden de vijf concrete stappen in het kader van duurzame inzetbaarheid bepaald. Zo helpen wij met praktische stappen, uw organisatie dichterbij de bestemming. U kunt direct aan de slag!

Implementeren Duurzame Inzetbaarheid

Wij ondersteunen u bij het meetbaar maken van Duurzame Inzetbaarheid in de organisatie. Hierbij maken we gebruik van de door TNO ontwikkelde praktische tools, tot stand gekomen op basis van wetenschappelijk onderzoek. Hiermee doen we metingen in de organisatie, analyseren we de resultaten van deze metingen en adviseren we organisaties vervolgens over vervolgacties. Ook verzorgen wij graag het projectleiderschap, zodat Duurzame Inzetbaarheid gericht geïmplementeerd kan worden in de organisatie.

De DIX is een zeer geschikt instrument om inzicht te krijgen in Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers over de volle breedte. Tevens biedt het medewerkers zelf inzicht in hun eigen Duurzame Inzetbaarheid en geeft het adviezen om deze op peil te houden of te verbeteren. Het is ook mogelijk om hier uw eigen interventies in te zetten, zodat medewerkers hiertoe gelijk beschikking hebben.

Online portaal voor Duurzame Inzetbaarheid

De scans worden aangeboden op ACEwerkt.nl, een online portaal voor Duurzame Inzetbaarheid, waar werk en ontwikkelen centraal staat.  Het ACEwerktplein is een innovatief, overzichtelijk portaal, waar de actuele instrumenten, scans en stuurinformatie te vinden zijn in uw persoonlijk account. Op ACEwerkt.nl is de gebundelde kennis van NPDI (Nationale Platform voor Duurzame Inzetbaarheid) en TNO op gebied van Duurzame Inzetbaarheid beschikbaar voor werkgevers, medewerkers en adviseurs.

Diverse (combinatie van) meetinstrumenten en organisatiescans

Wat heeft uw organisatie nodig? Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek. Waar loopt u tegenaan? Daarna maken we een voorstel op maat, met hierin de gewenste scans, passend bij uw vraag of uitdaging.

Duurzame Inzetbaarheid meten?
Neem contact op!


  Wij bieden diverse meetinstrumenten op gebied van duurzame inzetbaarheid:

  Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX)

  Hiermee krijg je alle aspecten van de inzetbaarheid van de medewerkers in kaart; gezondheid & energie, vakkennis & vaardigheden, motivatie & commitment en werk-privé balans.

  Bedrijfsscan

  Draagvlak, middelen, beleid, gericht op de huidige situatie.

  Organisatiescan

  Ambities, ontwikkelingen, inzetbaarheid personeel, gericht op de toekomst.

  Leidinggevendenscan

  Draagt bij aan de versterking van de rol van leidinggevenden omtrent duurzame inzetbaarheid.

  Kosten Baten Duurzame Inzetbaarheid tool (KoBADI-tool)

  Berekent verspilling in productiviteit en invloed van interventies. Kan ingezet worden om concreet draagvlak te creëren op duurzame inzetbaarheid

  Onze HR Consultants

  Nancy van der Poel
  HR Consultant

  Nancy van der Poel

  Talent:

  Aanvallende Middenvelder

  Maak kennis
  Niki van Doeveren
  HR Consultant

  Niki van Doeveren

  Talent:

  Verplaatsen

  Maak kennis

  Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief