Tevreden klanten delen hun ervaring

Een aantal uitspraken van Dorrianne tijdens het eerste gesprek staan mij nog helder bij, zoals: "Je moet niet uitgaan van de ziekte van een medewerker, maar van de arbeidsmogelijkheden die hij nog heeft." We werken inmiddels 6 jaar samen met HBS, ons ziekteverzuim is sindsdien meer dan gehalveerd!

Josef Sterck General Manager bij VAV Divers

Ik geef Bart een 9, zijn begeleiding is gewoon heel goed en leverde mij inzicht op. Bart maakt veel gebruik van ‘werkbladen’. Dit vond ik prettig. Zijn verhaal over “draken”, daar denk ik regelmatig aan. Bart is enthousiast, pikt goed signalen op en gebruikt zijn kennis/ervaring om inzicht te verschaffen, zo weet ik nu waarom ik bepaalde dingen doe en hoe bepaalde zaken werken.

Anoniem

Een 9 voor de begeleiding van Joyce van Beek, Register Casemanager. Joyce heeft de afgelopen 2 jaar een werknemer van ons begeleid. Ze ontzorgde en hield ons keurig en regelmatig op de hoogte van het verloop van het verzuim van onze werknemer. De kwaliteit van de rapportages is goed en duidelijk.

Anoniem

Een 10! Mijn hulpvraag is zeer effectief aangepakt. Ik heb er een positieve kracht door gekregen. De “wauw” momenten bij verkregen inzichten zijn me het meest bijgebleven. Het inzichtelijk krijgen van mijn talenten en zoveel meer. Bart, ik vind dat je het fantastisch doet, over talenten gesproken! Jouw manier van coaching sprak me erg aan. Jij snapt echt hoe het werkt.

Anoniem

Een 9 voor de begeleiding van Mariska Rovers voor één van onze werknemers! Door haar begeleiding hebben wij als werkgever meer inzicht en kennis gekregen in de processen rondom spoor 2 (Wet Verbetering Poortwachter). Daarnaast is ons werk uit handen genomen en dat geeft rust. Human Business Support ontzorgt de werkgever door een professionele aanpak gericht op resultaat.

Patty van BroekhovenDirecteur Deventer Profielen

Ik geef de begeleiding van Mariska Rovers een dikke 10!. Zij is een zeer deskundige, gedreven en fanatieke coach. Door haar begeleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en veel geleerd op het gebied van solliciteren. Daarnaast heeft ze voor mij een prettige werkervaringsplaats geregeld waardoor ik me steeds beter ging voelen en ik weer het vertrouwen heb in mezelf en de toekomst

Werknemer Merba

Benieuwd hoe we u vooruit kunnen helpen?

Bel 076 503 80 52 of vul onderstaand formulier in


    Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief