Tevreden klanten delen hun ervaring

Een aantal uitspraken van Dorrianne tijdens het eerste gesprek staan mij nog helder bij, zoals: "Je moet niet uitgaan van de ziekte van een medewerker, maar van de arbeidsmogelijkheden die hij nog heeft." We werken inmiddels 6 jaar samen met HBS, ons ziekteverzuim is sindsdien meer dan gehalveerd!

Josef Sterck General Manager bij VAV Divers

Zeer prettige begeleiding door Nancy van der Poel. Ik weet weer wie ik ben, wat mijn doelen zijn en wat mijn passie is. Ik heb mijn doel bereikt: 'De weg vinden die mij de komende 10 jaar voldoening geeft in mijn werk.' De gesprekken hebben mij rust gebracht en het is bijzonder welke ontwikkeling je in een korte tijd doorloopt.

Medewerker Loopbaantraject

Sinds een jaar zijn wij klant van HBS. De arbodienstverlening ervaar ik als prettig en persoonlijk. Mijn deskundige Casemanager Annemijn Ducaneaux, is altijd bereid me te ondersteunen. Ik word altijd klantvriendelijk te woord gestaan en voel me ontzorgd.

Werkgever

Mijn coach Nancy van der Poel krijgt een 10! Ik heb veel geleerd van haar. Ik durf en kan mijn mening nu ook beter verwoorden. Ze heeft me uitstekend begeleid, ik beveel HBS zeker aan voor coaching.

Medewerker Stressregulatie traject

Een 9 voor de begeleiding van één van onze werknemers! Door haar begeleiding hebben wij als werkgever meer inzicht en kennis gekregen in de processen rondom spoor 2 (Wet Verbetering Poortwachter). Daarnaast is ons werk uit handen genomen en dat geeft rust. Human Business Support ontzorgt de werkgever door een professionele aanpak gericht op resultaat.

Patty van BroekhovenDirecteur Deventer Profielen

Ik geef de begeleiding een dikke 10! Door de deskundige, gedreven begeleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en veel geleerd op het gebied van solliciteren. Daarnaast heeft ze voor mij een prettige werkervaringsplaats geregeld waardoor ik me steeds beter ging voelen en ik weer het vertrouwen heb in mezelf en de toekomst

Werknemer Merba

Mijn coach krijgt een 10! Ik heb veel geleerd van haar. Niet alleen het solliciteren en een CV maken, maar ook altijd een luisterend oor en steun in moeilijke tijd.
(Door een goede samenwerking van Casemanager, Arbeidsdeskundige en Loopbaancoach, kan de medewerker aanspraak maken op een IVA-uitkering en is zij hier passend in begeleid. Voor de werkgever betekent dit geen extra lasten, een mooi resultaat.)

Medewerker 2e Spoortraject

Benieuwd hoe we u vooruit kunnen helpen?

Bel 076 503 80 52 of vul onderstaand formulier in


    Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief