Fit in balans in je werk en leven

Een duurzaam en gezond perspectief voor iedereen, meer waarde halen uit mensen en uit organisaties én met werkplezier en goede energie de dag door. Dat is waar we voor staan bij Human Business Support. Niet alleen bij en voor onze klanten, maar ook voor ons eigen team.

Voeding is de basis voor ons functioneren. In dat kader hebben wij met een aantal collega’s, onlangs een prikkelende cursus mogen volgen, gegeven door Angelique van Ooijen van Fit in Balans. Een cursus ‘suikerbewust eten’, een quickstart naar een gezonde leefstijl. We hebben geleerd over snelle en langzame suikers en hoe je lichaam hierop reageert, en over zout en vet in voeding. Waar dipjes na een maaltijd vandaan komen, wat je beter kunt eten voor een stabielere bloedsuikerspiegel en daarmee een constantere energiebalans creëert. Vol verbazing leerden we over de hoeveel suikerklontjes die ‘verstopt’ zitten in je dagelijkse eten, wanneer je niet weet waar je op moet letten. We zijn aan de slag gegaan met leuke, lekkere en vernieuwende (suikerbewuste/-vrije) recepten en delen deze regelmatig via onze app groep. We lunchen vaker samen, even weg achter de computer. Met aandacht voor het gezondere eten én elkaar, maakt dit de pauzes nog gezelliger!

In september 2018, is Maartje Saly-Dijkstra door Fit in Balans geïnterviewd over haar ervaring met de cursus Suikerbewust eten.

Angelique, veel dank voor de bewustwording die je ons hebt bijgebracht!

Maartje Saly-Dijkstra
Personal Assistent