Met gegarandeerde kwaliteit kunt u vooruit!

Human Business Support is organisatiebreed, ISO 9001 gecertificeerd. Met dit certificaat tonen we dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Human Business Support biedt klanten een gegarandeerde kwaliteit en het beste advies, daar kan iedereen mee vooruit!Human Business Support (HBS) heeft bewust gekozen om aan deze norm te voldoen. Met het ISO 9001-certificaat bewijzen we dat de werkwijze van HBS aan internationale eisen voldoet op gebied van kwaliteitsmanagement. Hiermee laten we zien dat onze organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen die Human Business Support zelf aan het management stelt.

Het ISO 9001 certificaat geldt voor:

  • VerzuimSupport: het bieden van verzuimbegeleiding bij bedrijven. Dit gebeurt door het team van Register Casemanagers;
  • LoopbaanSupport: het begeleiden van werknemers in hun loopbaan, door Noloc erkende Loopbaancoaches;
  • ACE netwerk: het HR-platform voor regionale werkgevers en dienstverleners, een netwerk wat in het teken staat van arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid en andere HR-vraagstukken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

HBS vertaalt complexe problematiek rondom duurzame inzetbaarheid van mensen in organisaties naar praktische oplossingen op de werkvloer. Met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win). HBS ondersteunt met vakkennis, begeleiding en praktische instrumenten. We bieden kwaliteit en geven u garantie op het beste advies. Dit doen wij onder meer door het verlenen van een Poortwachtergarantie; indien u onze adviezen opvolgt, heeft u geen loonschade meer door loonsancties vanuit het UWV.

Nieuwsgierig hoe wij u vooruit kunnen helpen? Neem contact op met Human Business Support.