Als werkgever wilt u een gezonde organisatie bieden, waar mensen optimaal presteren vanuit hun unieke talent. Daar hoort een laag ziekteverzuim bij. Maar ook dat medewerkers soms naar een andere baan moeten worden begeleid. In beide gevallen biedt Human Business Support u de vakkennis, begeleiding en instrumenten die daarvoor nodig zijn.

Het resultaat staat daarbij voorop. Door de juiste signalering en tijdige, gerichte begeleiding, kan veel leed, en voor u als werkgever veel kosten, voorkomen worden. Daarbij gaan we niet uit van de ziekte van een medewerker, maar van de arbeidsmogelijkheden die hij nog heeft. Uiteindelijk gaan we op zoek naar een duurzame oplossing. We plakken dus niet alleen de band, we zorgen ook dat hij niet meer lek rijdt. Want daarin schuilt voor u de grootste winst.

VerzuimSupport

Voorkomen is beter dan genezen. En een blijvende oplossing is beter dan een lapmiddel. Met die insteek bieden wij begeleiding en instrumenten om verzuim en verzuimkosten structureel terug te dringen.

LoopbaanSupport

Zijn er omstandigheden waardoor uw werknemer moet uitzien naar een andere baan? Of wil hij zich ontwikkelen? Onze coaches begeleiden uw werknemer graag naar passend werk, (werk)geluk en in loopbaan ontwikkeling.

HR-Support

Wat is uw koers en hoe gaat u dat met de juiste inzet van mensen bereiken? Wij bieden HR advies en ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau, in iedere gewenste fase. We doen dit met de inzet van een groot netwerk van experts.

ACE netwerk

Met elkaar kom je verder. Daarom heeft Human Business Support het ACE netwerk opgericht. Het grootste onafhankelijke en intersectorale, landelijke HR-platform, in de regio. Voor werkgevers, medewerkers en dienstverleners.

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief