Laat je HR impact bruisen!

Als HR-professional heb je een vitale rol in je organisatie. Jij moet de mensen en de organisatie laten bruisen. Zodat iedereen enthousiast en inzetbaar is. En actief en met plezier blijft bijdragen aan het resultaat van de organisatie. En als dat onverhoopt niet meer lukt, dan wil je ook met slimme oplossingen komen voor zowel medewerkers als werkgever.

HR professionals hebben hun krachten gebundeld. Doe jij mee? 

Jij of je collega’s bewegen zich zowel op praktisch als tactisch niveau. En je ziet dat duurzaam HR-beleid ook op strategisch niveau van essentieel belang is. Maar… hoe doe je dat nou? En hoe doen anderen dat? Want voor veel HR-professionals is het team vaak beperkt. En de middelen en het podium soms ook.

Juist daarom is het ACE HR-Collectief opgericht. Een regionaal collectief voor en door HR-professionals als jij. Met ACE wordt je team en kennis in 1 keer vele malen groter. We zijn een bruisend vat vol kennis, inspiratie en ideeën. Maar vooral ook… praktische slagkracht. Samen hebben we verschillende resultaatgerichte oplossingen ontwikkeld. En we weten zeker dat ook jouw werkgever en medewerkers daar gelukkig van worden!

Deelnemen als werkgever

Wanneer jouw organisatie zich aansluit bij ACE kun je actief deelnemer aan tal van bijeenkomsten, workshops, trainingen en andere activiteiten. Deze staan allemaal in het teken van HR kennis, arbeidsmobiliteit, (duurzame) inzetbaarheid en andere actuele HR-vraagstukken.

Een totaaloplossing voor jouw HR beleid

Het ACE HR-Collectief biedt een totaaloplossing voor jouw HR beleid:

  • Onderzoek: HR impact meter en TNO meetinstrumenten
  • Bijeenkomsten en online verbinding
  • Voor medewerkers: voorblijblijvers, een online portaal voor jouw medewerkers, om bij en blij te blijven

Human Business Support is, naast initiatiefnemer van ACE, als HR-dienstverlener aangesloten. Meer over het ACE netwerk leest u op www.ACEnetwerk.nl.

Vragen? Neem gerust contact op.


    Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief