ACE maakt arbeidsmobiliteit eenvoudiger, sneller en goedkoper

Als je regionaal samenwerkt, is de oplossing nooit ver weg. Met die insteek heeft Human Business Support het ACE Integraal Netwerk opgericht. Bij ACE wisselen honderden werkgevers met elkaar werknemers, vacatures, kennis, ideeën en ervaringen uit. Hiermee houden ze mensen duurzaam aan de slag en versterken ze arbeidsmobiliteit in de regio.

Ontmoeten, inspireren en activeren

Als regionale werkgevers elkaar regelmatig ontmoeten, inspireren en activeren, ontstaat er energie. Energie om met elkaar samen te werken en elkaar te helpen. En we zien dat het werkt! Mensen komen in beweging, wat uiteindelijk iedereen financieel voordeel oplevert.

Meedoen als werkgever

Wanneer u zich aansluit bij ACE kunt u tal van bijeenkomsten, workshops, trainingen, lezingen en andere activiteiten bijwonen. Deze staan allemaal in het teken van arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid en andere HR-vraagstukken.

ACE Integraal Netwerk

Het ACE Integraal Netwerk bestaat in totaal uit drie onderdelen:

  • ACE: het HR-netwerk voor regionale werkgevers.
  • ACE+: het netwerk voor regionale HR-dienstverleners.
  • ACE Transfercentrum: de brug van werk naar werk voor werknemers.

De brug van werk naar werk

Uiteindelijk draait alles om het verbinden van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Het ACE Transfercentrum helpt u daarbij. Het ACE Transfercentrum is een compleet mobiliteitscentrum waarmee u uw medewerkers een uniek begeleidingstraject naar ander werk aanbiedt. Hier bouwen we een brug over de uitkering naar nieuw werk, wanneer ‘van-werk-naar-werk’ niet direct mogelijk is. De medewerker kiest hierbij zelf zijn begeleider, bepaalt zelf zijn opleidingstraject en maakt gebruik van het grote regionale netwerk van ACE bij het vinden van een nieuwe baan.

Human Business Support is, naast initiatiefnemer van ACE, als HR-dienstverlener aangesloten. Meer over het ACE netwerk leest u op www.ACEnetwerk.nl.

Vragen? Neem gerust contact op.


Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief