Wij begeleiden uw medewerker in werk en ontwikkeling

In de ideale wereld gaan werkgevers en medewerkers eensgezind dezelfde richting uit. Hun ambities sluiten op elkaar aan. En ze trekken samen op, in hetzelfde tempo. In de praktijk zit de weg vol hobbels, waardoor begeleiding en sturing soms nodig is of de wegen zelfs beter kunnen scheiden.

Onze trajecten zijn gericht op productief werken, met plezier, in werk dat past. Nu en in de toekomst. Centraal daarbij staan het talent van de medewerker en de waarde die dit heeft voor een werkgever. Met als resultaat betere mensen en betere organisaties. En dat dit werkt, bewijzen de cijfers:

 • 92% van de deelnemers vindt binnen 1 jaar een passende baan
  • En belangrijker nog, >90% is na 1 jaar nog in deze functie aan het werk
 • 77% van de Spoor 2 trajectdeelnemers vindt binnen 1 jaar een passende baan
 • Tot 4x productiever na begeleiding door HBS
  • Bij aanvang van het traject Van (werk)druk naar productief & energiek, waren de deelnemers <20% productief. Na het traject ervoeren deelnemers >80% productiviteit.
 • Werkgevers waarderen ons gemiddeld met een 7,9
 • Trajectdeelnemers geven gemiddeld een 8,7 als tevredenheidscijfer

Coachingstraject op maat

Wij brengen helder in beeld wie iemand is, wat zijn/haar talent is en maken duidelijk welke instrumenten de medewerker nodig heeft om zelf de vervolgstap in zijn/haar loopbaan te nemen. Door individueel te coachen vanuit eigen kracht, komt iedere kandidaat sterker en zelfverzekerder uit onze trajecten. En kan hierdoor zelf de regie nemen over zijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.logo-noloc-erkend-loopbaanprofessional-2017

Tijdens het traject wordt uw medewerker begeleid door een door Noloc erkende Loopbaancoach, een coach met veel kennis en ervaring. Hierdoor bieden we u optimale, kwalitatieve trajecten, waar iedereen mee vooruit kan.

Onze diensten

Wij verzorgen diverse trajecten op maat, om uw medewerkers en uw organisatie vooruit te helpen. Hieronder vindt u een overzicht met alle producten. Uiteraard kijken wij samen met u naar de behoeften en passen we hier het traject op aan.

Naast deze individuele trajecten, begeleiden wij ook groepen. Wij verzorgen trainingen, workshops, intervisiebijeenkomsten en groepssessies gericht op ontwikkelthema’s als: duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, vitaliteit, talentontwikkeling, werkdruk, burn-out en andere HR-gerelateerde onderwerpen.

Loopbaantraject

Traject op maat, met 6 gesprekken en thuiswerk opdrachten. Samen op zoek naar de volgende loopbaanstap. Bij eigen of andere werkgever. Deelnemer krijgt inzicht in talent en regie over persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Van werk naar werk traject

Outplacement- of 2e spoortraject op maat, in 6-12 maanden met thuiswerk opdrachten. Samen op zoek naar werk dat past, bij andere werkgever. Deelnemer krijgt regie over persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Van (werk)druk naar productief & energiek

Traject op maat, met 6 gesprekken en thuiswerk opdrachten. Leren omgaan met stress in baan en/of privé. Deelnemer krijgt inzicht in talent, valkuilen en concrete handvaten.

Meer info

Arbeidsmarkt- en Beroepsoriëntatie

2e spoortraject, met gesprek, testen, onderzoek mogelijk-heden en verslaglegging in rapportage (t.b.v. UWV). Samen op zoek naar passende arbeidsmogelijkheden (bij andere werkgever).

Meer info

Van kartrekker naar koetsier

Traject op maat, met 6-8 gesprekken. Voor leidinggevenden, (bege)leiders en HR professionals. Deelnemer krijgt inzicht in leiderschapsstijl en wat werkt in het (bege-)leiden van een team.

Meer info

Individueel coachingstraject

Traject op maat, met 6 gesprekken en thuiswerk opdrachten. Samen op zoek naar de volgende stappen. Deelnemer krijgt inzicht in talent en competenties en regie over persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Teamcoaching

Traject op maat, met coaching van het team tijdens enkele bijeenkomsten, vaak on-the-job. Organisatie en team krijgen inzicht en concrete tools met verbetering tot samenwerking en resultaat.

Meer info

Organisatie in Beweging

Traject op maat, coaching bij verandering in de organisatie of bewustwording inzetbaarheid. Organisatie en medewerkers krijgen inzicht en concrete tools die leiden tot bewustwording en beweging.

Meer info

Werkfit gesprekken

Gesprek(ken) op maat, een werkplezier check-up met de medewerker (die thuis aan het werk is). Medewerker krijgt inzicht hoe hij gemotiveerd en productief kan (blijven) werken.

Meer info

Talent in zicht

Traject op maat, met 2 gesprekken en thuiswerk opdrachten. Deelnemer krijgt inzicht in talent. Om zelfstandig, duurzame loopbaanstappen te zetten die passen bij het talent.

Meer info

Loopbaan-APK

Gesprek(ken) op maat. Samen wordt besproken wat er nodig is voor een volgende stap in de loopbaan of ontwikkeling. De deelnemer krijgt inzicht in de waarde op de arbeidsmarkt.

Meer info
Ik wil vrijblijvend kennismaken met een van de Loopbaancoaches

Benieuwd hoe wij u vooruit kunnen helpen? Neem gerust contact op.

Bel 076 503 80 52 of vul onderstaand formulier in.


  Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief