Als medewerker wilt u werken bij een organisatie waar u fluitend naartoe gaat. Maar wat als er plotseling een spaak in het wiel komt? U wordt bijvoorbeeld ziek. U kunt het tempo niet meer bijbenen. Of uw functie komt te vervallen. Namens uw werkgever zoekt Human Business Support dan graag naar een oplossing.

Een oplossing die in de eerste plaats werkt voor ú. Want bij Human Business Support staan de gezondheid en het talent van u als medewerker centraal. Met onze specialistische kennis, persoonlijke begeleiding en praktische instrumenten helpen we u weer op weg. Daarin zit de eerste winst. De eindbestemming is dat u weer fluitend naar het werk gaat.

VerzuimSupport

Niemand wordt graag ziek. 

Mocht het u toch overkomen, dan is ons doel altijd om u zo snel als medisch verantwoord, weer aan de slag te krijgen. In uw eigen vertrouwde werk of in werk passend bij uw mogelijkheden.

Lees meer

Loopbaantrajecten

Wat is uw talent? En werkt u vanuit uw kracht of kost het energie? 

Human Business Support helpt u graag vooruit met de juiste coaching en begeleiding. We begeleiden u naar werk dat past, bij uw huidige werkgever of een andere werkgever.

Lees meer

voorblijblijvers

Is uw werkgever aangesloten bij ACE? Goed nieuws!

Wil jij bij en blij blijven in je werk? Kijk dan snel op www.voorblijblijvers.nl, het portaal voor jouw loopbaan en ontwikkeling. Want als je jezelf blijft ontwikkelen, blijf je altijd bij. En kom je vanzelf voorbij leuke nieuwe kansen.

Lees meer

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief