Als medewerker wilt u werken bij een organisatie waar u fluitend naartoe gaat. Maar wat als er plotseling een spaak in het wiel komt? U wordt bijvoorbeeld ziek. U kunt het tempo niet meer bijbenen. Of uw functie komt te vervallen. Namens uw werkgever zoekt Human Business Support dan graag naar een oplossing.

Een oplossing die in de eerste plaats werkt voor ú. Want bij Human Business Support staan de gezondheid en het talent van u als medewerker centraal. Met onze specialistische kennis, persoonlijke begeleiding en praktische instrumenten helpen we u weer op weg. Daarin zit de eerste winst. De eindbestemming is dat u weer fluitend naar het werk gaat.

VerzuimSupport

Niemand wordt graag ziek. 

Mocht het u toch overkomen, dan is ons doel altijd om u zo snel als medisch verantwoord, weer aan de slag te krijgen. In uw eigen vertrouwde werk of in werk passend bij uw mogelijkheden.

Lees meer

LoopbaanSupport

Wat is uw talent? En werkt u vanuit uw kracht of kost het energie? 

Human Business Support helpt u graag vooruit met de juiste coaching en begeleiding. We begeleiden u naar werk dat past, bij uw huidige werkgever of een andere werkgever.

Lees meer

ACE netwerk

Is uw werkgever aangesloten bij ACE? Goed nieuws!

Het doel van ACE is om mensen te laten werken in werk dat past. Nu en in de toekomst. Via het ACE netwerk kun je jezelf ontwikkelen en in contact komen met andere werkgevers. Zo zijn er al meer dan 600 mensen aan een baan geholpen!

Lees meer

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief