ACE: met elkaar kom je verder

Met elkaar kom je verder. Daarom heeft Human Business Support het ACE netwerk (www.ACEnetwerk.nl) opgericht. Binnen ACE werken werkgevers en HR-dienstverleners regionaal samen om werknemers aan passend werk te helpen.

Indien uw werkgever aangesloten is bij ACE, dan biedt dat extra perspectieven voor u als werknemer. ACE organiseert namelijk periodieke bijeenkomsten waar regionale werkgevers vacatures, werknemers, kennis, ideeën en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Op het digitale loopbaanportaal van ACE (www.ACEwerkt.nl) kunt u zich profileren met een ePortfolio, naar vacatures zoeken en informatie vinden over arbeidsmarkttrends, onderwijsaanbod, self-assessments en carrière tips.

De brug van werk naar werk

Een speciaal onderdeel van het ACE Integraal Netwerk is het ACE Transfercentrum. Dit is een compleet mobiliteitscentrum waarmee uw werkgever u een uniek begeleidingstraject naar ander werk kan aanbieden.

Het ACE Transfercentrum bouwt een brug over de uitkering naar nieuw werk, wanneer ‘van-werk-naar-werk’ niet direct mogelijk is. Als werknemer kiest u hierbij zelf uw begeleider, bepaalt u zelf uw opleidingstraject en maakt u gebruik van het grote regionale netwerk van ACE bij het vinden van een nieuwe baan.

Het ACE Transfercentrum biedt een grote kans op een passende baan en daarmee een beter toekomstperspectief. Human Business Support is als HR-dienstverlener een van de partijen die hierbij haar diensten aanbiedt.

Vragen? Neem gerust contact op.


    Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief