Uw loopbaan en ontwikkeling op de rit

Via uw werkgever of als particulier kunt u werken aan uw persoonlijke ontwikkeling en uw loopbaan. Samen met u stippelen we een uniek traject uit, dat u daadwerkelijk verder brengt. We begeleiden u naar de volgende stap. Centraal daarbij staan uw talent en de waarde die dit heeft binnen uw loopbaan en leven. Want uw talent neemt u altijd met u mee!

De deelnemers waarderen de begeleiding in onze trajecten. Het doel is om mensen vooruit te helpen en in hun kracht te krijgen met als resultaat: een beter zelfbeeld, zelfvertrouwen, acceptatie en een mooi CV. En dat dit werkt, bewijzen de cijfers:

  • 92% van de deelnemers vindt binnen 1 jaar een passende baan
    • En belangrijker nog, >90% is na 1 jaar nog in deze functie aan het werk
  • 77% van de Spoor 2 trajectdeelnemers vindt binnen 1 jaar een passende baan
  • Trajectdeelnemers geven gemiddeld een 8,7 als tevredenheidscijfer
  • Deelnemers ervaren tot 4x productiever te zijn:
    • Bij aanvang van het traject Van (werk)druk naar productief & energiek, waren de deelnemers <20% productief. Na het traject ervoeren deelnemers >80% productiviteit.

Professionele, praktische coaching

De Loopbaancoaches van Human Business Support begeleiden u op een persoonlijke, praktische en resultaatgerichte manier. Samen maken we een plan om uw doelen te bereiken. We bekijken uw unieke talent. Dit talent kunt u bewust inzetten om uzelf en de organisatie te ontwikkelen. En om met nog meer plezier aan het werk te gaan. Daarnaast wordt er in het traject gebruik gemaakt van opdrachten en diverse beroeps- en persoonlijkheidstesten, om u vooruit te helpen.

Tijdens het traject wordt u begeleid door een door Noloc erkende Loopbaancoach of een coach die werkt onder toezicht van een door Noloc erkend loopbaanprofessional, een coach met veel kennis en ervaring. Onze begeleiding geeft u meer energie en vertrouwen en brengt perspectief, overzicht, (werk)geluk, controle en zelfstandigheid. Daarnaast biedt Human Business Support het grootste werkgeversnetwerk in de regio.

Resultaat en mensgericht

Onze begeleiding is zowel resultaat- als mensgericht. Onze unieke werkwijze is gericht op het zo goed mogelijk ‘doen’ waar u directe invloed op hebt en op het leren ‘loslaten’ waar u geen directe invloed op hebt.

Wij bekijken samen met u wat u nodig heeft en welke begeleiding hierop het beste aansluit. In een kennismakingsgesprek kunt u kosteloos en vrijblijvend kennis maken met één van onze coaches en ervaren of er een persoonlijke klik is. Wij denken met u mee en doen wat nodig is om samen het gewenste resultaat te behalen.

Producten en diensten

Wij verzorgen diverse trajecten op maat, om u vooruit te helpen. Hieronder vindt u een overzicht met alle producten. Uiteraard kijken wij samen met u naar de behoeften en passen we hier het traject op aan.

Naast begeleiding bij het vinden van een nieuwe, passende baan, kunt u ook bij ons terecht voor hulp bij andere zaken die uw ontwikkeling en mogelijkheden beïnvloeden. Zoals overmatige (negatieve) stress, burn-out, verwerking en acceptatie, communicatie, loopbaan- en studiekeuze en talent ontwikkeling.

Loopbaantraject

Traject op maat, 6 gesprekken en thuiswerk opdrachten. Samen op zoek naar volgende loopbaanstap. Bij eigen of andere werkgever. U krijgt inzicht in talent en regie over uw persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Van werk naar werk traject

Outplacement- of 2e spoor-traject op maat, in 6-12 maanden met thuiswerk opdrachten. Samen op zoek naar werk dat past, bij andere werkgever. U krijgt regie over uw persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Van (werk)druk naar (werk)geluk

Traject op maat , met 6 gesprekken en thuiswerk opdrachten. Leren omgaan met stress in baan en/of privé omstandigheden. U krijgt inzicht in talent, valkuilen en concrete handvaten.

Meer info

Van kartrekker naar koetsier

Traject op maat, met 6-8 gesprekken. Voor leidinggevenden, (bege)leiders en HR professionals. U krijgt inzicht in leiderschapsstijl en wat wel en niet werkt in het (bege-)leiden van een team.

Meer info

Talent in zicht

Traject op maat, met 2 gesprekken en thuiswerk opdrachten. U krijgt inzicht in uw talent. Om zelfstandig, duurzame loopbaanstappen te kunnen zetten die passen bij uw talent.

Meer info

Individueel coachingstraject

Traject op maat, met 6 gesprekken en thuiswerk opdrachten. Samen op zoek naar de volgende stappen. U krijgt inzicht in talent en competenties en regie over uw persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Teamcoaching

Traject op maat, met coaching van het team tijdens enkele bijeenkomsten, vaak on-the-job. Organisatie en team krijgen inzicht en concrete tools met verbetering tot samenwerking en resultaat.

Meer info

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief