Minder verzuim, meer werkplezier

Iedereen kan een keer ziek worden. Maar hoe je met verzuim omgaat is een keuze. Misschien kunt u wel gedeeltelijk aan het werk of aan het werk in ander werk.

Ons verzuimteam denkt in kansen en mogelijkheden voor werkgevers én medewerker. Ziek zijn is niet hetzelfde als arbeidsongeschikt zijn. Werken staat centraal in onze aanpak, omdat we weten hoe belangrijk werk voor mensen is.

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden u en nemen u mee in het proces. Wat kunt u nog wel? We kijken samen met u naar uw mogelijkheden en de beste oplossingen. De bedrijfsarts geeft aan wat uw mogelijkheden en beperkingen zijn. Zo proberen we u zo snel als medisch verantwoord is, weer aan de slag te krijgen. In eigen werk of in werk passend bij uw mogelijkheden. Dit doen wij in overleg met u en uw werkgever. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

Blijvende oplossing

Uiteindelijk is voorkomen beter dan genezen. En een blijvende oplossing is beter dan een lapmiddel. Daarom kijken wij samen met uw werkgever naar verbetermogelijkheden. We bieden advies en instrumenten om ervoor te zorgen dat het ziekteverzuim structureel minder wordt.

Daarnaast bieden we coachingstrajecten op gebied van loopbaan, werkgeluk en management om te kijken of we u vooruit kunnen helpen. Zo kunt u, met plezier, werken in werk dat past. Nu en in de toekomst. En zo helpen we u en uw organisatie verder te ontwikkelen.

Vragen? Neem gerust contact op.


    Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief