Open sollicitatie diverse functies

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Maar wegens constante groei van Human Business Support, komen we graag met jou in contact als je denkt iets voor ons bedrijf te kunnen betekenen. Geef ons middels deze open sollicitatie duidelijk aan welke functie bij je past en wat je motivatie is.

Wij verwachten de volgende vacatures (op termijn) beschikbaar te gaan stellen:

  • Loopbaan- en Outplacementcoach
  • (Register) Casemanager Verzuim
  • HR Consultant

Human Business Support (HBS) een zakelijke dienstverlener die gespecialiseerd is op het gebied van verzuimbegeleiding, loopbaanbegeleiding en duurzame inzetbaarheid. HBS ondersteunt met vakkennis, coaching en praktische tools. HBS haalt meer waarde uit mensen en organisaties. Wij geloven dat ieder mens beter en productiever is in werk dat past. Wij vertalen complexe problematiek rondom inzetbaarheid van mensen in organisaties naar praktische oplossingen op de werkvloer met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win).

HBS is een innovatieve, dynamische en snel groeiende talentenorganisatie. Ons team bestaat uit een verzameling van mensen met unieke talenten. We geloven dat het gericht laten groeien van het talent van ieder mens in ons bedrijf, leidt tot groei voor onze klanten én van ons bedrijf.

Onze kernwaarden zijn praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend. We bieden goede arbeidsvoorwaarden in een ontwikkelende, innovatieve organisatie waar je mee kunt groeien. HBS investeert graag in jouw ontwikkeling en biedt flexibele werktijden.

Interesse?

Stuur een open sollicitatie

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief