Onze visie: anders kijken, anders denken, anders doen!

Human Business Support is een dienstverlener met een heldere missie: blijvend meer waarde halen uit mensen en organisaties. Wij geloven dat ieder mens beter en productiever is in werk dat past en laten dit zien. Organisaties ontwikkelen en werk verandert. Ieder mens heeft talent, mag meedoen en groeien. In eigen werk of ander werk, bij eigen werkgever of andere werkgever. Wij vertalen complexe problematiek rondom inzetbaarheid van mensen in organisaties, naar praktische oplossingen op de werkvloer, met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win). Anders werken; iedereen wil vooruit.

Hobbels in de weg

In de ideale wereld gaan werkgevers en medewerkers eensgezind dezelfde richting uit. Hun ambities sluiten op elkaar aan. In de praktijk zit de weg soms vol hobbels. Organisaties ontwikkelen en werk verandert. Medewerkers worden bijvoorbeeld ziek of kunnen het tempo door alle ontwikkelingen niet meer bijbenen. Er kan sprake zijn van economische tegenwind. Of het team mist de energie en veerkracht om snel te reageren op nieuwe ontwikkelingen.

Duurzaam en gezond perspectief

Toch hoeven dergelijke situaties niet te leiden tot stilstand. Integendeel. Ze kunnen juist de prikkel zijn voor verandering. Voor een duurzaam en gezond perspectief voor iedereen. Human Business Support ondersteunt daarbij met expertise, meetinstrumenten, begeleiding, coaching en praktische tools. Wij stippelen routes uit die leiden naar structurele, preventieve oplossingen voor organisaties en werknemers. Met perspectief voor iedereen.

Iedereen wil vooruit

Iedereen heeft dromen. Ieder mens, ieder bedrijf. Daarin zijn werkgevers en medewerkers gelijk.
Iedereen betekent dat het niet alleen om jou gaat, maar om een groter geheel.
Iedereen gaat over wederzijds belang. Een oplossing is pas een oplossing als hij voor alle betrokkenen vooruitgang betekent.

Wil gaat over ambitie en vastberadenheid, maar ook over luisteren. Luisteren naar jezelf én naar de ander. Wat wil jij bereiken? Wat wil die ander bereiken?

Vooruit is positief en motiverend. Het gaat over mogelijkheden. Iedereen wil vooruit. Iedereen wil perspectief hebben.

De talenten achter HBS

HBS is een talentbedrijf. We werken samen op basis van ieders unieke talent. Deels met eigen mensen en deels met een netwerk van betrokken experts. We investeren in de ontwikkeling van mensen, voortdurend en stap voor stap. Omdat we erin geloven dat een beter team een beter advies geeft aan onze klant. Onze ontwikkeling geven we dus door aan onze klanten, met nieuwe producten, nieuwe ideeën en een betere aanpak. Zo worden we samen beter en groter.

Als team hebben we de volgende kernwaarden benoemd: praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend. Hiermee bieden wij u de beste dienstverlening met een aantoonbaar beter resultaat. Wilt u mee ontwikkelen, mee vooruit? Welkom bij HBS!

Laatste nieuws

Regie op inzetbaarheid

Workshop voor medewerkers: Regie op inzetbaarheid

| Blog | Geen reacties

Deze week mochten onze collega’s Nancy van der Poel en Niki van Doeveren een inspirerende en praktische workshop ‘Regie op inzetbaarheid’ geven, aan medewerkers van een klant.

Andreas van den Goorbergh

Mindset & maatwerk

| Nieuws | Geen reacties

Hoe haal je blijvend het beste uit je mensen en organisatie? Een vraagstuk waar veel HR afdelingen dagelijks mee bezig zijn.

Team

Het team van HBS wordt gevormd door de volgende talenten:

Casemanagers Verzuim:

Dorrianne van Vugt - van Hal
Directeur / Register Casemanager (Rccm)

Dorrianne van Vugt - van Hal

Talent:

Laten inzien

Ingrid de Koning - Van der Wielen
Assistent Casemanager

Ingrid de Koning - Van der Wielen

Talent:

Rustbrenger

Tanja de Koster
Casemanager

Tanja de Koster

Talent:

Meenemen

Annemijn Ducaneaux
Casemanager

Annemijn Ducaneaux

Talent:

Stap voor stap samen doen

Hannah de Graaf
Assistent Casemanager

Hannah de Graaf

Talent:

Gewoon doen!

Jolanda Riemslag Baas
Casemanager

Jolanda Riemslag Baas

Talent:

Oplosser

Loopbaancoaches & HR Consultants:  logo-noloc-erkend-loopbaanprofessional-2017

Nancy van der Poel
Loopbaancoach & HR Consultant

Nancy van der Poel

Talent:

Aanvallende middenvelder

Hannah de Graaf
Loopbaancoach

Hannah de Graaf

Talent:

Gewoon doen!

Andreas van den Goorbergh
Coach

Andreas van den Goorbergh

Talent:

Missionaris

ACE netwerk:

Karin van Hall
ACE Helpdesk

Karin van Hall

Talent:

Aanpakker

Inge Hilberts
Teamleider Marketing & Communicatie

Inge Hilberts

Talent:

Vooruitzien

Directie & Support:

Andreas van den Goorbergh
Directeur / Eigenaar

Andreas van den Goorbergh

Talent:

Missionaris

Margareth Uitdehaag - Bol
Teamleider Proces & Support

Margareth Uitdehaag - Bol

Talent:

Rust brenger

Patricia van Griethuijsen - van Nispen
Facility & Support coördinator

Patricia van Griethuijsen - van Nispen

Talent:

Voortrekker

Francis van Sundert
Medewerker Financiële Administratie & Support

Francis van Sundert

Talent:

Voorbereider

Vacatures

Wij geloven dat er meer waarde zit in mensen en organisaties. Dat ieder mens beter en productiever is in werk dat past. Om dit te bereiken moeten wij voortdurend veranderen; anders kijken, anders denken en anders doen. Wij vertalen complexe problematiek rondom de inzetbaarheid van mensen in organisaties naar praktische oplossingen op de werkvloer met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win).

Wij doen dat door:

 • een praktische en hoogwaardige begeleiding van het verzuim in organisaties – VerzuimSupport;
 • resultaat- en mensgerichte loopbaanbegeleiding binnen organisaties, maar ook naar buiten – LoopbaanSupport;
 • HR Consultancy en ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau – HR-Support;
 • het vormen van netwerken van werkgevers voor het uitwisselen van kandidaten, vacatures en kennis – ACE Integraal Netwerk.

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures.
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures is niet gewenst)

Human Business Support is een innovatieve, dynamische en groeiende organisatie in Breda, die laat zien dat werken anders kan!

Ben jij onze nieuwe collega?
Loopbaancoach / Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Ben jij onze nieuwe collega?

Talent:

Wat is jouw talent?

HBS zoekt een resultaatgerichte coach met kennis van duurzame inzetbaarheid, die werkt met aandacht voor mens en organisatie.

Lees meer en reageer
Ben jij onze nieuwe collega?
Open sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Talent:

Wat is jouw talent?

Het is uiteraard mogelijk om een open sollicitatiebrief te schrijven. Bekijk hier welke vacatures wij mogelijk verwachten. We ontvangen graag je motivatie en wat je voor ons bedrijf kunt betekenen.

Lees meer en reageer

Kwaliteit

Human Business Support is organisatie breed, ISO 9001 gecertificeerd. We hebben er bewust voor gekozen om aan deze norm te voldoen en u een gegarandeerde kwaliteit te bieden. 

Om de kwaliteit van diensten en producten te beheersen, heeft de directie van Human Business Support een kwaliteits- en risicomanagementsysteem conform de norm ISO 9001:2015 ingericht en de intentie dit te onderhouden en waar mogelijk te verbeteren.

 • Het kwaliteits- en risicomanagement is opgezet om te bereiken dat:
  het kwaliteits- en risicomanagement onderdeel is van het DNA van de organisatie en bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen;
 • de werkmethoden binnen de organisatie geïdentificeerd en gedocumenteerd zijn, en daarmee duidelijk zijn;
 • de processen worden bewaakt, gemeten, geanalyseerd en zo mogelijk verbeterd;
 • we streven naar voortdurende verbetering;
 • de klanttevredenheid wordt verhoogd;
 • de organisatie voldoet aan de eisen, wensen, behoeftes, verwachtingen van de belanghebbenden.

De directie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het daarmee samenhangende beleid en zorgt ervoor dat de organisatie over de mensen, informatie en middelen beschikt om het kwaliteitsbeleid te kunnen realiseren. De directie ziet erop toe, dat medewerkers bekend zijn met het kwaliteits- en risicomanagementsysteem en de in dat kader gestelde doelen. Met vakbekwame en professionele mensen, maar vooral ook met beheerste en gecontroleerde processen wordt er een kwalitatieve dienstverlening verleend.

Jaarlijks wordt er door de organisatie tijdens de 24-uurs van HBS gezamenlijk met een Jaarplan, focus gegeven aan de doelen van het komende jaar. Uit deze doelen worden kwaliteitsdoelstellingen gedestilleerd waar de focus van dat jaar op komt te liggen.

Feedback & Verbeteringen

Wij zijn continu bezig om onze organisatie en dienstverlening te verbeteren. 

Binnen ons team hanteren we een open, transparante en positief-kritische houding naar elkaar en de processen. Wij zijn continu alert op mogelijke verbetering. U kunt ons daarbij helpen. Heeft een opmerking, verbetering of klacht over onze dienstverlening of een ervaring hieromtrent, die u graag met ons wilt delen? Neem dan gerust contact met ons op via info@HBSwerkt.nl of 076 503 80 52. Wij waarderen deze moeite en nemen dan ook binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze specialisten zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en zij dienen zich houden aan de geldende richtlijnen/beroepscodes. Hiervoor verwijzen wij u naar www.noloc.nl en register-rsc.nl.


  Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief