ANNEMIEKE VAN DEURSEN

Ik ben begonnen in de reis- en hotelbranche, waarna ik de overstap heb gemaakt naar de arbeidsbemiddeling/ HR. Mijn werk was vooral heel breed en dynamisch; dagelijks bezig zijn  met het motiveren, trainen en coachen van mensen en het adviseren van werkgevers op HR gebied.

Het werven van nieuwe medewerkers die goed bij de organisatie passen en kijken hoe we invloed konden hebben op de in-, door- en uitstroom van personeel. Het laatste jaar was ik vooral bezig met het trainen van interne medewerkers en het verbeteren van de bestaande processen. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar HBS omdat ik graag als ‘specialist’ werkzaam wilde zijn om zo vanuit mijn expertise nog beter advies te kunnen geven.

Ik krijg energie van het in gesprek gaan met werkgevers en werknemers om samen te kijken op welk vlak we verbinding kunnen maken en van toegevoegde waarde kunnen zijn. Hoe kan ik mensen helpen met een goed advies en draag ik bij aan het werkgeluk van een werknemer en een werkgever door oplossingen op maat te bieden.

Als Casemanager verzuim in opleiding ben ik nu bezig met de opleiding ‘regie op verzuim’.

Met mijn talent Doorgronden, overzie graag het hele proces en ben hierin resultaatgericht bezig. Met duidelijke doelen voor ogen werk ik graag in een dynamische werkomgeving met klanten en medewerkers. Ik voel me als een vis in het water bij HBS waar we als team hetzelfde doel nastreven; ‘blijvend meer waarde halen uit uw mensen en organisatie’.

Persoonlijk

“Ik ben moeder van 3 kinderen en sta in de weekenden vaak langs de lijn als supporter bij zowel voetbal- als hockeywedstrijden. Zelf ben ik ook een fanatiek sporter; mountainbiken, tennissen en fitness doe ik graag. Eigenlijk alles waar een competitie element in zit. Ik geniet ervan om in mijn vrije tijd samen met anderen dingen te ondernemen en ben altijd in voor een feestje! Mensen in mijn omgeving weten dat ik graag een luisterend oor bied en geniet van mensen om me heen. Het maken van wandelingen samen met mijn hond zorgen zeker ook voor positieve energie.”

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief