ANNERIQUE ROOSEGAARDE BISSCHOP

 Profiel van Annerique Roosegaarde Bisschop weergeven

Sinds 1 januari 2009 ben ik werkzaam bij Human Business Support. De eerste anderhalf jaar als verzuimassistent en secretaresse van Andreas van den Goorbergh. Na anderhalf jaar ben ik me volledig gaan richten op het ondersteunen van Andreas. In deze rol ben ik ruim 5 jaar zijn rechterhand geweest. Mijn focuspunt lag met name op het organisatorische vlak van het ACE netwerk in West-Brabant. Ik ben begonnen met het opbouwen van een secretariaat en met de groei van het ACE netwerk, van regionaal naar landelijk, ben ik ook meegegroeid.

In 2013 heb ik de opleiding Officemanagement gedaan en heb ik de businesscase van ACE+ geschreven, het HR-dienstverlenersnetwerk. Na de uitrol van ACE+ in West-Brabant ben ik betrokken geweest bij de planvorming en totstandkoming van het ACE Transfercentrum, de brug van werk naar werk. Ik heb mijn talent, overzichtelijk maken, in alles kunnen inzetten.

Omdat Human Business Support sinds 2011 talent gestuurd leiding geeft, heb ik mij kunnen ontplooien tot wie ik nu ben. Ik heb een zeer veelzijdige functie waarin ik me bezig houd met het aantrekken en begeleiden van HR-dienstverleners, ik begeleid werkgevers in het behalen van matches, ik ben projectleider van diverse evenementen en ik begeleid werkgevers en medewerkers in hun traject binnen het ACE Transfercentrum.

Mijn tijd besteed ik bijna volledig aan de ACE netwerken in Midden- en West-Brabant en Rijnmond/Drechtsteden. Daarnaast ben ik binnen Human Business Support kwaliteitscoördinator, wat betekent dat ik me bezig houd met het bewaken van de kwaliteit van onze in- en externe processen. Sinds januari 2015 zijn we ISO 9001 gecertificeerd.

Persoonlijk

“In mijn privétijd vind ik het erg leuk om bezig te zijn met mijn passie: zingen. Ook hou ik van het lezen van een goed boek en onderneem ik graag met mijn dochter leuke dingen.”

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief