ANOUK RITS

Profiel van Anouk Rits weergeven

Mijn achtergrond ligt in de coaching en training op het gebied van: communicatie, persoonlijke effectiviteit, feedback, competentie-ontwikkeling, omgaan met lastige klantsituaties en loopbaanvragen.

Ik ben een betrokken, zorgzame loopbaancoach die gedegen te werk gaat. In de coaching werk ik op basis van vertrouwen en luister ik zonder oordeel naar jouw verhaal. Ik help je te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Dit is de basis voor een goede weg naar jouw doel.

Mijn talent is ruimte geven, waardoor jij alle ruimte krijgt om alles te zeggen wat je wilt. Vanuit deze relatie kan ik jou begeleiden, zodat jij jouw patronen kan doorbreken. Ook kan ik jou met mijn talent ‘ruimte geven’ weer structuur en overzicht geven.

Voorbeelden van trajecten waarin ik begeleiding bied:

  • Loopbaantrajecten
  • Outplacementtrajecten
  • Spoor 2-begeleiding
  • Competentie-coaching op bijvoorbeeld thema’s als werkdruk, samenwerken en feedback.

Ik krijg energie van het contact met mensen en vind het fantastisch om mensen vooruit te kunnen helpen in de coaching en te zien groeien! Een mooier vak kan ik me niet indenken!

Persoonlijk

In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vrienden en familie. Ook bak ik graag allerlei lekkernijen die ik vervolgens ook graag weer opeet. Daarnaast sport ik heel graag, ik doe vooral bootcamp, hardlopen en boksen!

Ik wil vrijblijvend kennismaken

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief