LEJA LEENMAN

 Profiel van Leja Leenman weergeven

Na een aantal jaren in de zorg te hebben gewerkt, werd ik steeds nieuwsgieriger naar een baan buiten de zorg. Via mijn vorige werkgever Stichting Groenhuysen ben ik via het ACE netwerk in contact gekomen met Human Business Support. Hier kreeg ik de kans om, in de vorm van een werkervaringsplaats, te ontdekken hoe het was om te werken buiten de zorg. Na een detacheringsperiode van 4 maanden wilde ik graag bij Human Business Support blijven werken en dit was mogelijk.

Mijn werkzaamheden zijn divers, van secretariële zaken tot aan financiën. Wat ik het leukste vind aan mijn werkzaamheden, is de afwisseling van taken en van bedrijfsonderdelen. Zo werk ik voor het ACE netwerk, maar ook voor LoopbaanSupport en VerzuimSupport. Daarnaast is het werken met talentmanagement iets waar ik blij van word, hierdoor ben ik in afgelopen jaren bewust geworden van mijn talent en hoe ik deze kan inzetten binnen het hele bedrijf.

In september 2017 ben ik begonnen aan een studie, die mij theoretisch ondersteunt in mijn financiële werkzaamheden en waardoor ik kan groeien binnen mijn loopbaan. De studie Bedrijfseconomie volg ik aan Hogeschool Avans in Breda, deze verwacht ik in 2021 af te ronden.

Persoonlijk

“Naast mijn werk wordt mijn vrije tijd grotendeels in beslag genomen door mijn studie, daarnaast ga ik graag uit eten, met vrienden op stap of geniet ik van muziek. Verder laat ik me graag inspireren op het gebied van zelfbewustzijn en geluk door het lezen van verschillende boeken en blogs.”

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief