MAARTJE SALY – DIJKSTRA

 Profiel van Maartje Saly-Dijkstra weergeven

Sinds september 2015 ben ik als Personal Assistent van Andreas van den Goorbergh werkzaam bij Human Business Support en ACE netwerk. Voor mij een kans die ik met beiden handen heb aangegrepen. Na jaren in de gastvrijheidsbranche te hebben gewerkt, kwam deze baan als een kadootje op mijn pad. Met mijn ervaring als spil binnen diverse teams, mijn commerciële achtergrond en daarnaast mijn talent “zorgen dat het sámen wérkt’, past deze rol mij als een jas.

Ik vind het heerlijk om met mijn collega’s op weg te gaan naar de toekomst, samen te bouwen, in een talentenorganisatie te werken en daarin mooie dingen neer te zetten. Spiegelen, prikkelen, puntjes op de i, professionaliseren, samen laten werken en natuurlijk ook plezier maken. Lekker werken, goed in je vel zitten, groeien en ontwikkelen en ook van toegevoegde waarde zijn in het team; allemaal elementen die je als persoon natuurlijk wenst. Geen dag is hetzelfde en ik mag mij, naast mijn PA functie, ook bezig houden met P&O en zelfs ICT taken, veelzijdig en afwisselend dus!

Kortom, ik heb mijn plekje gevonden!

Persoonlijk

“Thuis ben ik het liefst; samen met mijn man, zoontje en hond. In de zomer lekker buiten, tuinieren, wandelen, sporten en in de winter heerlijk knus binnen met elkaar samen zijn. Dan kook ik graag met lekkere herfst- en winterproducten. Familie en vrienden genieten met ons mee.”

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief