MIREILLE PELTZER

Profiel van Mireille Peltzer weergeven

Ik ben gefascineerd door mensen in de wereld van werk. Al sinds 2005 ben ik actief in coaching bij loopbaanvragen en arbeidsmarktbewerking. Mijn ervaring èn plezier ligt in het begeleiden van mensen met diverse werk- en denkniveau’s: uitvoerend, ondersteunend en management. Dit in heel diverse omgevingen.

Ik ben geregistreerd NOLOC Loopbaanprofessional.

Maatwerk! De basis in ieder adviestraject is de coachee zelf met zijn begeleidingsvraag en persoonlijkheid: vaardigheden, eigenschappen, talenten, wensen en dromen. Van daaruit begeleid ik mensen in hun loopbaanvraag, het maken van hun keuzes in hun loopbaan en het bepalen en realiseren van de vervolgstappen. Ik sta bij met mijn expertise van dit soort processen en de arbeidsmarkt. Ik luister, observeer, spiegel, vat samen, confronteer, complementteer en complimenteer. Een goede loopbaancoach is een partner, een coach, een criticus en een cheerleader voor zijn coachee.

Mijn werkstijl is door cliënten omschreven als: inlevend, professioneel, enthousiast, respectvol, betrokken, resultaatgericht, praktisch, humorvol en inspirerend. Sterk op het proces. Altijd met aandacht voor mens èn resultaten. Ik werk het liefst vanuit verbinding, met oog voor de bredere context, samen naar resultaten toe.

Specialismen: Loopbaancoaching, (her)oriëntatie op de loopbaan, Van Werk naar Werk begeleiding (outplacement, Spoor 2), CV- en sollicitatiecoaching, netwerken. Tevens coaching op thema’s als werkvermogen, samenwerken en feedback.
Individuele begeleiding en trainingen.

Persoonlijk

Mijn inspiratie:

……..

Je dient de wereld niet
door jezelf klein te houden.
Er wordt geen licht verspreid,
als de mensen om je heen,
hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid.

We zijn bestemd om te stralen,
zoals kinderen dat doen.
………
En als we ons licht laten schijnen,
schept dat voor de ander

de mogelijkheid hetzelfde te doen

(Fragmenten uit “Als de zon” van Marianne Williamson)

Ik wil vrijblijvend kennismaken

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief