NIKI VAN DOEVEREN

“Samen komen we verder”, daar geloof ik in. Kennis, ervaringen en passie delen, geven mij positieve energie.

Vanuit de “Hospitality“ branche ben in aanraking gekomen met Human Recource Management. Nadat ik in 2014 mijn HRM bachelor heb behaald, ben ik gestart met diverse uitdagingen als Recruiter. Binnen de Zweedse organisatie OneMed heb ervaring opgedaan en mezelf verder ontwikkeld tot HR Adviseur. Met verschillende HR aspecten ben ik in aanraking gekomen. Recent heb ik de Master Human Development behaald en zet ik deze kennis graag in voor klanten van HBS!

Mijn rol als HR Consultant is het verzorgen van HR advies en ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau, met scherp oog voor duurzame inzetbaarheid. Door middel van de TNO meetinstrumenten kunnen we duurzame inzetbaarheid inzichtelijk maken en het behaalde resultaat!

Duurzame inzetbaarheid is niet alleen het feestje van de organisatie, maar ook van de medewerker! De wereld, en dus ook de organisatie, verandert steeds sneller. Door mijn rol als Loopbaancoach help ik medewerkers om meer eigen regie te pakken over hun eigen vitaliteit, competenties, gedrag en werk en privé balans etc. Daarnaast help ik de medewerker graag (met behulp van het ACE netwerk) naar de volgende loopbaanstap (binnen of buiten de organisatie) waarin iemand goed tot zijn recht komt.

Mijn talent is “verplaatsen”. Dit betekent enerzijds dat ik mezelf goed kan inleven in de behoefte van mijn klanten en coachees. Hierin ben ik graag van toegevoegde waarde door te verbinden. Anderzijds ben ik resultaatgericht, stel ik graag concrete doelstellingen, waar ik mezelf naar toe kan (blijven) verplaatsen. Bij Human Business Support staat het talent van de medewerkers voorop en dit biedt mij de kans mijn talent tot zijn recht te laten komen.

Persoonlijk

“Naast reizen en (bourgondische) activiteiten met vrienden en familie, hou ik van sportieve activiteiten zoals tennis, paardrijden en skiën.”

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief