NIKI VAN DOEVEREN

“Samen komen we verder”, daar geloof ik in.  Kennis, ervaringen en passie delen, geven mij positieve energie.

Vanuit de “Hospitality“ branche ben in aanraking gekomen met Human Recource Management. Nadat ik in 2014 mijn HRM bachelor heb behaald, ben ik gestart met diverse uitdagingen als recruiter. Binnen de Zweedse organisatie OneMed heb ik 3 jaar ervaring opgedaan en mezelf verder ontwikkeld tot HR Adviseur. Met verschillende HR aspecten ben ik in aanraking gekomen.

Op dit moment volg ik met enthousiasme de master: “Human Development”. Het is leuk en leerzaam om deze inhoudelijke kennis in te zetten in mijn rol als HR netwerkadviseur en als HR consultant.

Deze rollen bieden mij de mogelijkheid om mijn HR-blik te verbreden door een kijk in de keuken van de aangesloten werkgevers.

Mijn rol als HR Consultant bij Human Business Support is het verzorgen HR advies en ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau, om de organisatie vooruit te helpen. Hierin ben ik flexibel beschikbaar.

Mijn rol als ACE netwerkadviseur voor het ACE netwerk is om de werkgevers met elkaar in verbinding te brengen en te helpen tot resultaten te komen door hun deelname aan het netwerk. Dat kan zijn door hen te adviseren over de mogelijkheden die de kennispartners (waar mogelijk gratis) kunnen bieden en waarbij de werkgever bespaart op externe advieskosten – tot de uitstroom waarbij de werkgever een forse besparing doet op transitiekosten en in geval van eigen risicodragerschap op WW-kosten. Ook is het mogelijk dat ik samen optrek met de kennispartners en de werkgever en dat we daarbij gezamenlijk komen tot de ontwikkeling en uitvoering van een plan van aanpak op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Mijn talent is “verplaatsen”. Dit betekent enerzijds dat ik mezelf goed kan inleven in de behoefte van mijn klanten. Hierin ben ik graag van toegevoegde waarde door te verbinden. Anderzijds ben ik resultaatgericht, stel ik graag concrete doelstellingen, waar ik mezelf naar toe kan (blijven) verplaatsen.

Bij Human Business Support staat het talent van de medewerkers voorop en dit biedt mij de kans mijn talent tot zijn recht te laten komen, zowel bij HBS als bij de aangesloten werkgevers in het ACE netwerk.

Persoonlijk

“Naast reizen en (bourgondische) activiteiten met vrienden en familie, hou ik van sportieve activiteiten zoals tennis, paardrijden en skiën.”

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief