Voor ons team VerzuimSupport zoeken wij een nieuwe collega;
‘inhoudelijk sterk in dossiers en mee bouwend aan onze ambitie’

Als Register Casemanager maak je deel uit van het Verzuimteam van Human Business Support (HBS). HBS is een zakelijke dienstverlener die gespecialiseerd is op het gebied van verzuimbegeleiding, loopbaanbegeleiding, HR Advies en duurzame inzetbaarheid. Human Business Support ondersteunt met vakkennis, coaching en praktische tools.

Human Business Support haalt meer waarde uit mensen en organisaties. Wij geloven dat ieder mens beter en productiever is in werk dat past. Wij vertalen complexe problematiek rondom inzetbaarheid van mensen in organisaties naar praktische oplossingen op de werkvloer met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win).

Wat ga jij doen?

Binnen het team van Register Casemanagers ben jij verantwoordelijk voor klantrelaties, van zakelijke dienstverlening tot productie. Je maakt verzuim binnen de bedrijven zichtbaar en bespreekbaar. Je begeleidt het proces van begin tot eind en hebt hierbij nauw contact met kerndeskundigen en het UWV. Je adviseert de klant en ondersteunt hen met duurzame oplossingen op het gebied van verzuim. Je neemt hierin de regie en voelt aan wat er nodig is en op welk moment, je laat niet meer los en legt alles strak en secuur vast. Met als doel om het verzuim binnen de bedrijven te voorkomen of terug te dringen en de medewerker zo snel als mogelijk weer aan het werk te krijgen. Voor de klant ben je betrouwbaar en betrokken, eerlijk en oprecht.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van verzuimdossiers van jouw klanten; van klein tot groot, van zakelijke dienstverlening tot productie;
 • Je werkt nauw samen met de kerndeskundigen en het UWV. Hierin begeleid je het proces conform wet- en regelgeving;
 • Je toetst en monitort het traject Bedrijfsarts aan hand van STECR protocollen;
 • Je begeleidt de verzuimregistratie, procedure voor ziek- en hersteldmelding, verzuimgesprekken met medewerkers en instrueert leidinggevenden;
 • Je adviseert bedrijven in verbetermogelijkheden op organisatieniveau, zodat het verzuim structureel wordt teruggedrongen;
 • Praktische begeleiding bij een WGA-keuring;
 • Bijwonen SMO’s van werkgevers;
 • Begeleiding van de medewerker en/of de werkgever bij bezwaar en beroep.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent resultaatgericht en pakt zonder enige twijfel zaken op dossier- en organisatieniveau aan;
 • Je herkent signalen en neemt adequaat actie; je weet op juiste wijze, snel te handelen;
 • Je bent een kritische sparringpartner van de werkgever én de medewerker;
 • Je bent in staat om op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren;
 • Je weet een excellent kennisniveau op het gebied van sociale zekerheid te combineren met de vaardigheden om werkgevers en medewerkers op een overtuigende manier door het verzuimproces te begeleiden;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, is een pré;
 • Je herkent je in onze kernwaarden; praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend;
 • Je bent minimaal 3 jaar werkzaam als (geregistreerd) casemanager op het gebied van verzuimbegeleiding. Dit is een harde eis. Indien nodig, ben je bereid een (aanvullende) opleiding hiertoe te volgen. Onze casemanagers zijn aangesloten bij register-rsc.nl.

Wat hebben we jou te bieden?

Het betreft een functie voor 24 à 40 uur per week, verdeeld over minimaal 4 dagen. Je treedt in dienst bij Human Business Support (HBS), een innovatieve, dynamische en snel groeiende talentenorganisatie. Ons team bestaat uit een verzameling van mensen met unieke talenten. We geloven dat het gericht laten groeien van het talent van ieder mens in ons bedrijf, leidt tot groei voor onze klanten én van ons bedrijf.

Onze kernwaarden zijn praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend. Voor meer informatie zie www.HBSwerkt.nl.

We bieden een vast contract met goede arbeidsvoorwaarden in een ontwikkelende, innovatieve organisatie waar je mee kunt groeien.

Heb je vragen?

Bel of mail gerust naar Dorrianne van Vugt: 076 503 80 52 / Dorrianne@HBSwerkt.nl

Heb je interesse?

Direct solliciteren
Bekijk alle vacatures

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief