In 2011 ben ik begonnen met een intensief leertraject als Talentmanager. Daarnaast heb ik via diverse opleidingen en cursussen (waaronder de Strategisch Coachen Groep) mijn coachvaardigheden verder verdiept. Ieder jaar volg ik een opleiding of verdiepende cursus. Op mijn LinkedIn profiel kun je me daarin volgen.

Als loopbaan-, team- en managementcoach en bij conflict bemiddeling ben ik inzetbaar voor onze klanten. Ook met andere coach vragen ben je welkom en kijken we wat ik voor jou kan betekenen.

Ik zet mijn coachvaardigheden als eigenaar in binnen Human Business Support maar ook daarbuiten (‘zo binnen – zo buiten’). Voor zowel directie, management, teams als individuele medewerkers. Zo hou ik voeling met de dagelijkse praktijk en heb ik een meerdimensionaal beeld van mensen, teams en organisaties. Vanwege mijn achtergrond als Register Casemanager neem ik mijn verzuimexpertise mee indien nodig.

Ik werk, naast mijn functie als algemeen directeur, als ervaren senior coach voor het team Mens&OrganisatieSupport voor 8 uur per week en ik vind dat heerlijk om te doen! In direct contact met mensen het beste uit hen halen, een mens laten groeien in wat hij werkelijk is en kan. Met mijn ervaring en netwerkkennis kan ik gemakkelijk verbindingen leggen, zorgen dat werk en jij een betere fit worden én, indien dat gewenst is, begeleiden naar werk dat past. Beter in je werk, betere teams en werkfitte organisaties. Dat is wat me drijft.

Als coach werk ik gestructureerd en heb ik oog voor de mens én het proces. Als geoefend Talentmanager en Strategisch (ADR) coach vaar ik in de gesprekken op intuïtie en ervaring en maak ik gebruik van diverse instrumenten. Ik kan je helpen het beste uit jezelf te halen, in je werk en in privé. Ik ben niet de liefste coach eerlijk gezegd, ik kan confronterend zijn; de spiegel helder voorhouden. Maar altijd met respect (en vaak verrassend en met humor), omdat het naar mijn professionele mening nodig is om je als Talent uit te dagen en daarmee vooruit te helpen.

Persoonlijk

“Ik ben graag buiten op mijn boerderij of op de golfbaan. Ik vind er rust en inspiratie in de organiek van het buitenleven. Daarnaast ben ik vader van 2 dochters. Ik kook graag en eet dat ook heel graag weer op met een goed glas wijn erbij. Lezen van historische thrillers is mijn passie, liefst bij een lekker knappend haardvuur.”

Andreas

Andreas van den Goorbergh

Coach
 

Talent: Missionaris
076-5038052

Mail Andreas