Na mijn studie Commerciële Economie en International Management ben ik gaan ondernemen. Dat zit wel in alles verweven.

Toen ik met HBS startte in 2006 ben ik opgeleid tot geregistreerd casemanager en kwam ik in een nieuwe wereld vol kansen en mogelijkheden. Het ACE HR-Collectief begon in 2008 en daar ontwikkelde ik een meer brede visie op hoe werk en de arbeidsmarkt beter kunnen.

In 2011 ben ik begonnen met een intensief leertraject als Talentmanager. Daarnaast heb ik via diverse opleidingen en cursussen (waaronder de Strategisch Coachen Groep) mijn coachvaardigheden verder verdiept. Ieder jaar volg ik een opleiding of verdiepende cursus. Op mijn LinkedIn profiel kun je me daarin volgen.

Als loopbaan-, team- en managementcoach en bij conflictbemiddeling ben ik inzetbaar voor onze klanten. Ik ondersteun je graag vanuit het perspectief dat (samen) werken anders kan. Vanuit je eigen unieke Talent en in samenwerking met anderen.

Ik zet mijn coachvaardigheden als eigenaar in binnen Human Business Support maar ook daarbuiten (‘zo binnen – zo buiten’). Voor zowel directie, management, teams als individuele medewerkers. Zo hou ik voeling met de dagelijkse praktijk en heb ik een meerdimensionaal beeld van mensen, teams en organisaties. Vanwege mijn achtergrond als Register Casemanager neem ik mijn verzuimexpertise mee indien nodig.

Ik werk, naast mijn functie als algemeen directeur, als ervaren senior coach voor het team Mens&OrganisatieSupport voor 2 dagen per week en ik vind dat heerlijk om te doen! Samenwerken met ons team en in direct contact met mensen het beste uit hen halen. Een mens, team of organisatie laten groeien tot wat die werkelijk is en kan.

Met mijn ervaring en netwerkkennis kan ik gemakkelijk verbindingen leggen, zorgen dat werk en jij een betere fit worden én, indien dat gewenst is, begeleiden naar werk dat past. Beter in je werk, betere teams en werkfitte organisaties. Dat is wat me drijft.

Als coach werk ik gestructureerd en heb ik oog voor de mens én het proces. Als geoefend Talentmanager en Strategisch (ADR) coach vaar ik in de gesprekken op intuïtie en ervaring en maak ik gebruik van diverse instrumenten. Ik kan je helpen het beste uit jezelf te halen, in je werk en in privé. Ik ben niet de liefste coach eerlijk gezegd, ik kan confronterend zijn; de spiegel helder voorhouden. Maar altijd met respect (en vaak verrassend en met humor), omdat het naar mijn professionele mening nodig is om je als Talent uit te dagen en daarmee vooruit te helpen.

Persoonlijk

“Ik ben graag buiten en liefst op de golfbaan. Ik vind het spelletje buiten ontzettend leuk. Daarnaast ben ik vader van 2 dochters. Ik kook graag en eet dat ook heel graag weer op met vrienden en een goed glas wijn erbij. Lezen doe ik iedere dag. Om mezelf te ontwikkelen of gewoon ontspannen met een spannend boek.”

Andreas

Andreas van den Goorbergh

Coach
 

Talent: Missionaris
076-5038052

Mail Andreas