Na 20 jaar in het hbo-onderwijs te hebben gewerkt als docent/coach, voelde ik dat ik meer met vitaliteit en gezondheid wilde doen. Een vakgebied waarin ik nog geen kennis had, maar wat mij zo aantrok. In een aantal jaren tijd heb ik me volledig omgeschoold en ben ik mijn eigen praktijk voor leefstijl coaching & lichamelijke psychotherapie begonnen. Ik heb genoten van alle nieuwe dingen en inzichten die ik geleerd heb. Het ondernemerschap heeft mij veel gebracht, maar niet alle facetten van het ondernemerschap vond ik leuk. Ik miste het hebben van collega’s. De gezelligheid, het samenwerken en het samen sparren. Ik heb mensen om me heen nodig.

Bij HBS komen mijn talenten weer heel mooi samen. Mensen helpen door te coachen en groepen trainen op het gebied van vitaliteit. Vitaliteit is voor mij meer dan gezond eten, goed slapen en bewegen. Je mindset, jezelf leren kennen (en weten wat je wel en niet wilt/kunt), is hierin net zo belangrijk. Bij HBS gaan ze uit van ieders eigen Talent en kracht. Dit vind ik zo’n mooi uitgangspunt en past helemaal bij mij.

Persoonlijk

“Ik laad op door te wandelen of fietsen in de natuur, lekker kletsen en borrelen met vriendinnen, naar de sauna gaan of het lezen van een goed boek. En dat boek….het liefst vanuit mijn hangmat in de tuin. Verder geniet ik van ‘lekker samen’ zijn met mijn gezin (3 puber zonen) en maak je mij heel blij met het strand en de zee.”

Annelies Joosen

Annelies Joosen

Loopbaancoach & Teamtrainer

Talent: Organisator
076-5038052

Mail Annelies