Ga naar hoofdinhoud

Vanaf 2014 heb ik met veel plezier als fysiotherapeut binnen de gezondheidszorg op verschillende plekken kunnen werken. De eerste 6 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse eerstelijns fysiotherapie praktijken. Vervolgens heb ik de stap gemaakt om het fysiotherapie veld verder te verkennen vanuit een ziekenhuis setting en heb ik 3 jaar op de revalidatie afdeling in het Bravis Ziekenhuis gewerkt. In deze jaren heb ik veel verschillende mensen ontmoet met ieder zijn eigen verhaal. Het in kaart brengen van alle factoren die een rol kunnen spelen bij herstel, hebben mij al tijdens het volgen van de fysiotherapie opleiding erg geïnteresseerd. Om deze reden heb ik daarnaast diverse opleidingen gevolgd om mijzelf meer te verdiepen in stress-gerelateerde klachten.

Mijn talent is ‘in beweging brengen’. Ik kan goed inchecken bij de ander wat een probleem of een situatie met iemand doet. Dit bespreekbaar maken en onderzoeken waar de kern van het probleem ligt, vind ik heel interessant en mooi om te doen. Daarna is het namelijk vaak mogelijk om te gaan richten op wat er nodig is om iemand verder te helpen.

Persoonlijk

“Op mijn 18e ben ik naar Breda vertrokken en heb ik tijdens mijn opleiding fysiotherapie al vrij snel mijn man ontmoet. Met veel plezier wonen we nu samen met onze hond in Breda. Ontspanning vind ik dagelijks in het wandelen met de hond. Naast mijn aanwezigheid op kantoor van HBS kun je mij in de zomer tegenkomen op het terras, een festival of op de beachvolleybalvelden bij Breda Beach om een potje te volleyballen. In de winter ga ik graag op wintersport en plunderen wij onze spellenkast om met vrienden gezellig een avondje gezelschapsspelletjes te spelen.”

Baukje

Baukje Coorens

Werk & Gezondheid Gids/ Praktijkondersteuner

Talent: Inleven
076-5038052

Mail Baukje