Afgelopen zomer heb ik de keuze gemaakt om het traject werken/leren te gaan bewandelen. Ik ben dan ook begonnen met de deeltijd studie Finance & Control aan de Haagse Hogeschool. Bijpassend bij deze opleiding ben ik opzoek gegaan naar een werkgever die voor dit traject open stond en waar ik de komende jaren in een financiële functie kan groeien.

Toen ik hoorde dat HBS op zoek was naar een nieuwe collega, die onlangs met een studie in de financiële richting was begonnen, parttime wilde werken en dus op deze manier stappen wilde maken, klonk dat natuurlijk ideaal voor mij! Ik heb dan ook meteen contact gezocht met HBS en de klik was snel gevonden. Drie weken later kon ik gelijk starten. Spannend, druk en erg leuk!

Bij HBS ben ik werkzaam als Medewerker Financiële Administratie & Support. Met mijn talent Voorbereider zet ik me vooral in voor een optimale administratie en bied ik support waar nodig. Dat laatste doe ik zowel intern als aan u (onze klanten).

Het uiteindelijke doel voor mij is om meer inzicht in de financiële geldstromen van het bedrijf te krijgen en daarover te kunnen adviseren. Ik hoop op deze manier een meerwaarde voor het team te zijn en mijn steentje bij te kunnen bedragen aan dit leuke bedrijf.

Persoonlijk

“Ik ben een sportief ingesteld persoon. Ik heb 12 jaar lang gevoetbald en tegenwoordig stap ik met regelmaat op mijn mountainbike om er even lekker tussenuit te zijn. Verder ben ik een aantal uren in de week in de sportschool te vinden en loop ik graag hard.

In mijn overige vrije tijd ben ik graag in gezelschap van mijn vriendin/vrienden om gezellig samen met hen te borrelen of andere leuke dingen te doen. Ook vind ik het erg leuk om op reis/stedentrip te gaan en nieuwe plekken te ontdekken.”

Francis van Sundert

Francis van Sundert

Medewerker Financiële Administratie & Support

Talent: Voorbereider
076-5038052

Mail Francis