Na het behalen van mijn Bachelor Social Work ben ik de payroll-wereld ingerold, waar ik in een verzuim- en HR rol gewerkt heb. Ik heb altijd al een grote drive gevoeld met- en interesse gehad in de onderwerpen gezondheid en persoonlijke ontwikkeling en hier heb ik mijn beroep van mogen maken. Toen ik de opleiding tot leefstijlcoach tegenkwam, kwam dit alles mooi samen. Ik mag mijzelf nu Register Leefstijlcoach noemen en heb kennis opgedaan over voeding, beweging, gedrag, stress, slaap, coaching en het begeleiden naar een duurzame leefstijlverandering. Naast deze rol bij HBS als Loopbaan- & Leefstijlcoach ben ik ook werkzaam in de rol Inzetbaarheidsgids/Casemanager RSC en heb ik hiervoor de opleiding Regie op Verzuim (ROV) afgerond.

De klik met HBS had ik snel gevonden. De visie om medewerkers te versterken in hun talent en het vooruitstrevende en praktische karakter van HBS passen bij mij en matchen goed bij mijn talent Spelen. Ik krijg er energie van om mensen in beweging te krijgen en mijn passie ligt dan ook in het begeleiden en coachen van medewerkers en werkgevers. Doordat ik in mijn rollen bezig mag zijn met onderwerpen waar ik een enorme passie voor heb (gezondheid, duurzame inzetbaarheid, leefstijl, coaching) ga ik elke dag met een glimlach naar mijn werk.

Persoonlijk

“Ik word blij van bewegen! Naast dat ik al +15 jaar voetbal houd ik ook van yoga, wandelen, hardlopen, skeeleren, mountainbiken en wintersport. Ook doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vrienden en familie en knuffel ik zo vaak als ik kan met mijn neefjes. In mijn drukke (maar wel leuke) leven vind ik rust in meditatie en een goed boek.’’

Hannah

Hannah de Graaf

Inzetbaarheid Gids/
Casemanager RSC
Loopbaancoach & Leefstijlcoach
 

Talent: Spelen
076-5038052

Mail Hannah