Mijn passie voor gezondheid en persoonlijke ontwikkeling zit er al lang in. Tijdens mijn Bachelor Social Work heb ik veel geleerd over het menselijke gedrag, hoe ik mensen met elkaar kan verbinden en in beweging kan krijgen. Vervolgens ben ik gaan werken in de verzuim- en HR begeleiding en ben ik doorgegaan met studeren. Inmiddels ben ik afgestudeerd tot Register Leefstijlcoach (KABIZ®), heb ik de opleiding Regie op Verzuim afgerond (ROV®) en ga ik straks beginnen aan de opleiding Strategisch Coachen. Ik ben van nature nieuwsgierig en leer graag nieuwe dingen. Ik heb kennis over voeding, beweging, gedrag, stress, slaap, coaching en het begeleiden naar een duurzame (leefstijl)verandering.

Voetbal is niet alleen de sport die ik beoefen sinds ik klein ben, maar staat ook symbool voor hoe ik graag te werk ga. Ik heb een speelveld nodig, met de ruimte en het vertrouwen om te gaan spelen. Ik bouw graag samen met mijn team, doe dit efficiënt en menselijk. Ik heb een frisse kijk en breng deze energie ook over. Mijn talent is Spelen, van nature heb ik een speelsheid die zorgt dat ik een veilige sfeer creëer en echt contact maak met de mensen die ik begeleid. Dit alles kan ik niet zonder een goede dosis humor.

Persoonlijk

“Ik word blij van bewegen! Naast dat ik al +15 jaar voetbal houd ik ook van yoga, wandelen, hardlopen, skeeleren, mountainbiken en wintersport. Ook doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vrienden en familie en knuffel ik zo vaak als ik kan met mijn neefjes. In mijn drukke (en leuke) leven vind ik rust in meditatie en een goed boek.’’

Hannah de Graaf

Loopbaancoach & Leefstijlcoach
 

Talent: Spelen
076-5038052

Mail Hannah