Dat ik ‘iets’ met regelen en organiseren zou gaan doen, was van jongs af aan al duidelijk. In allerlei (jeugd)commissies organiseerde ik kampen, feestjes en activiteiten. Tijdens mijn studie Vrijetijdsmanagement, leerde ik naast organiseren nog iets waar mijn hart sneller van ging kloppen; marketing en communicatie. Tijdens mijn afstudeerrichting Imagineering werd ik geïnspireerd door belevingscommunicatie.

Na een aantal dynamische jaren in de evenementenbranche, kreeg ik de kans om mijn kennis op gebied van marketing, communicatie en projectmanagement uit te breiden. In de afgelopen tien jaar heb ik dit specialisme met plezier ontwikkeld, veelal in de bouwsector. Maar er miste voor mij een puzzelstukje. En die heb ik nu gevonden; het menselijke aspect. Een boodschap overbrengen en mensen informeren en enthousiasmeren, geeft me energie. En dat met een prachtig doel: samen werken aan werk dat past.

Ik zet mijn talent vooruitzien in voor zowel HBS, als het ACE HR-Collectief. Aan mij de eer om de persoonlijke en inspirerende visie en manier van werken van HBS en ACE te communiceren aan de buitenwereld.

Persoonlijk

“Samen met mijn man en kinderen Liam en Ella, geniet ik ervan om er samen op uit te gaan. Daarnaast ben ik een fanatiek tennisser, wintersporter en word ik blij van fotografie en het verwoorden van gedachten en gedichten.”

Inge Hilberts

Inge Hilberts

Teamleider Marketing & Communicatie

Talent: Vooruitzien
076-5038052

Mail Inge