Na mijn tijd als opleidingsprojectmanager bij een grote verzekeraar, maakte ik een nieuwe start bij een landelijke uitzendketen. Daar kwam ik in aanraking met ziekteverzuim en de processen die daarmee samenhangen. Toen ik de kans kreeg om bij HBS te werken als Assistent Casemanager Verzuim, volgde ik mijn hart. Hier kreeg ik de gelegenheid om mijn in de praktijk opgedane ervaring theoretisch te onderbouwen. In december 2020 rondde ik de opleiding Casemanagement Regie op Verzuim af, gevolgd door de specialisatie Casemanager Taakdelegatie in april 2021.

Verzuim spreekt me aan vanwege de zoektocht naar de balans tussen de menselijke maat en het zakelijke belang. Hierbij doe ik een appel op mijn talent rustbrenger, mijn inlevingsvermogen en behoefte aan overzicht.

Ik werk graag met mensen, vanuit de inhoud, met inzet van duidelijke en tactvolle communicatie. In verzuimtrajecten kijk ik met medewerkers naar wat wèl kan. Sociale zekerheidsregels zijn continu in beweging en het is interessant om hiervan op de hoogte te blijven. Iedere verzuimcasus is anders, het werk verveelt nooit.

Persoonlijk

“In mijn vrije tijd zit ik graag in een roeiboot of op de fiets, ben ik in de tuin en ga ik gezellig uit eten met familie en vrienden. Het allerliefst ben ik op vakantie in een lekker warm land. ”

Ingrid

Ingrid de Koning

Werk en Gezondheidsgids/
Casemanager CMTD

Talent: Rustbrenger
076-5038052

Mail Ingrid