Na het afronden van mij bachelor communicatie in 2021, brak de tijd aan om de volgende stap te nemen: de zoektocht naar een baan. Na vier jaar studeren mocht ik hetgeen dat ik geleerd heb, gaan toepassen in het werkveld. Heel spannend natuurlijk, maar vooral heel erg leuk!

Als Communicatie Coördinator bij HBS, krijg ik de kans om mijn creatieve geest de vrije loop te laten gaan en tegelijkertijd mezelf verder te ontwikkelen als communicatieprofessional. Wat mij vooral aanspreekt bij HBS, is het menselijke aspect. Mensen op een creatieve manier verbinden en dichter bij elkaar brengen, dat is mijn doel als communicatieprofessional. Ik krijg er energie van als ik mensen enthousiast weet te maken met mijn ideeën.

Ik zet mijn talent ‘Van binnen naar buiten’ in voor zowel HBS, als het ACE HR-Collectief. Aan mij de taak om HBS en het ACE HR-Collectief met frisse energie naar de buitenwereld te communiceren, zodat mensen net zo enthousiast worden als ik!

Persoonlijk

“Ik ben een mensenmens en houd van gezelligheid. In mijn vrijetijd zoek ik dan ook vaak die gezelligheid op met familie en vrienden. Ook ben ik een fanatieke sporter en regelmatig te vinden in de sportschool. Verder ga ik graag nieuwe avonturen aan door bijvoorbeeld te reizen en vind ik het super leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in koken.”

Isolde Kortz

Isolde Kortz

Communicatie Coördinator

Talent: Van binnen naar buiten
076-5038052

Mail Isolde