Mijn belangstelling voor mensen in organisaties staat centraal in mijn werkzame leven. Zo ben ik mijn volledige loopbaan werkzaam (geweest) in verschillende HR-, management- en coachrollen. En in uiteenlopende organisaties; zowel in profit als non-profitorganisaties, overheid en bedrijfsleven. Sinds 1 februari 2018 ben ik gestart bij Human Business Support; in eerste instantie als ACE HR netwerkadviseur en vanaf 2019 in de rol van HR Consultant en Loopbaancoach.

In de rol van HR Consultant bied ik HR advies en ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Duurzame inzetbaarheid en talent staan hierbij centraal. Ik ben gecertificeerd voor het inzetten van TNO meetinstrumenten, waarmee we duurzame inzetbaarheid en behaalde resultaten inzichtelijk kunnen maken voor onze klanten.

Als loopbaancoach help ik medewerkers om de eigen regie (terug) te pakken over hun vitaliteit en werk en privé balans. Ook begeleid ik hen graag in de ontwikkeling van leiderschap, competenties en gedragsverandering en – met behulp van het ACE HR-collectief – naar de volgende loopbaanstap.

Mijn talent is “aanvallende middenvelder”. Ik overzie het speelveld en van daaruit ben ik in staat de benodigde stappen in kaart te brengen. Dat betekent dat ik werkgevers goed kan adviseren in de koers en de stappen die een afdeling of organisatie maakt. In de begeleiding van mijn coachees zet ik mijn talent in voor het verbeteren van (zelf)inzicht en overzicht en verkennen we samen mogelijke acties en vervolgstappen.

Bij Human Business Support staat het talent van de medewerkers voorop en dit biedt mij de kans mijn talent tot zijn recht te laten komen, zowel bij HBS als bij onze klanten.

Persoonlijk

“Samen met mijn man en twee dochters woon ik in aan de zuidkant van Rotterdam. Ik lees graag een goed boek en ben regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast kan ik erg genieten van een goed glas wijn of een lekkere maaltijd met vrienden en familie.”

Nancy van der Poel

Nancy van der Poel

Loopbaancoach & HR Consultant
 

Talent: Aanvallende middenvelder
076-5038052

Mail Nancy