Samen bereik je meer dan alleen, daar geloof ik sterk in. Werken aan duurzame inzetbaarheid is in mijn ogen pas effectief wanneer je het samen doet. Collegialiteit, vernieuwing en servicegerichtheid zijn voor mij heel belangrijk in mijn werk. Met ervaring als professioneel inzetbaarheidsadviseur, recruiter, intermediair én een passie voor het ontwikkelen van mensen en organisaties voelt werken bij Human Business Support als een warm bad!

Mijn doel is om medewerkers in organisaties vitaal en in hun kracht te houden, zodat zij optimale prestaties kunnen leveren. Wij werken niet alleen in een wereld waarin we werkelijk ieders waarde zien, maar ook diens waarde inzetten. Vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid wil ik mensen oprecht bereiken. Om RADI® adviseur te worden heb ik een tien maanden durende post HBO beroepsopleiding gevolgd. RADI® staat voor Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid, een vastgelegde en beschermde merknaam. Als RADI® adviseur ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over mens en werk in organisaties. Daarbij heb ik het vermogen ontwikkeld om als toekomstgericht strategisch bedrijfsadviseur op te treden.

Mensen inspireren en motiveren is waar ik energie van krijg. Ik combineer mijn professionaliteit en proactieve houding met een rustige en warme uitstraling. Contact maken en oprecht het beste met mensen voor hebben is wat ik belangrijk vind. Mijn talent ‘dansen’ is mijn drijvende kracht. Jezelf zijn, het ritme vinden van jezelf, van de ander. De aansluiting zoeken, samen doen, leiden en laten leiden.

Persoonlijk

Paardrijden is mijn passie! Zo heb ik de intentie om wederom op subtopniveau de dressuurring te betreden. Ik ben graag buiten om mijn batterij weer op te laden, ik vind er tijdens een wandeling rust en inspiratie. Maar ook binnen kan ik me prima vermaken met een meditatie, een aflevering van Grey’s Anatomy of een gezellige borrel met vrienden. Af en toe ben ik op de yoga-mat te vinden, maar lenig ben ik absoluut niet.”

Nicolette Kommers

Nicolette Kommers

Loopbaancoach & Adviseur duurzame inzetbaarheid RADI®
 

Talent: Dansen
076-5038052

Mail Nicolette