Ik ben Patricia van Griethuijsen en sinds oktober 2011 werkzaam bij Human Business Support. Ik werk veelal ‘achter de schermen’  en zorg voor de interne bedrijfsvoering. Ervoor zorgen dat mijn collega’s hun werk zo goed als mogelijk kunnen doen, dat is wat ik bijdraag aan ons team.

Voordat ik bij Human Business Support kwam werken, werkte ik 15 jaar lang bij de Rabobank, ook in de richting van bedrijfsmanagement. Gestart als vakantiekracht en opgeklommen tot manager. In februari 2007 kwam er ‘een kink in de kabel’, doordat ik betrokken raakte bij een auto-ongeluk. Aan dit ongeluk heb ik een blijvende beperking overgehouden en ben dus ‘ervaringsdeskundige’ op het gebied van verzuim, re-integratie, 2e spoortraject en WIA-aanvraag. Ik heb het namelijk zelf meegemaakt.

Als ‘ervaringsdeskundige’ heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om naast alle wettelijke en zakelijke kanten, ook oog te houden voor het menselijke aspect. En het belangrijkste van alles vind ik nog wel de focus op je talent en wat kan er nog wel! Dat stukje heb ik zelf nog het meest gemist in het hele traject wat ik heb doorlopen en juist daar ligt de focus binnen Human Business Support. Een van de belangrijkste redenen waarom ik het hier zo naar mijn zin heb.

Persoonlijk

“In een team werken dat kwaliteitsgericht is, op een mensgerichte manier concrete resultaten levert en een gezonde dosis humor. Dat past bij mij. Naast werk en mijn gezin met twee kinderen, maak ik ook graag tijd vrij voor mijn vrienden, muziek en lezen.”

Patricia van Griethuijsen

Patricia van Griethuijsen – van Nispen

Facility & Support coördinator

Talent: Voortrekker
076-5038052

Mail Patricia