Sinds begin 2018 ben ik actief binnen Human Business Support. Mijn achtergrond is divers: ik heb werkervaring in de profit en non-profit sector, bij grote en bij kleine werkgevers (van 5 tot 2000 medewerkers). De afgelopen 12 jaar heb ik met veel plezier gewerkt voor een werkgever in de gehandicaptenzorg, in het HR werkveld als project medewerker. Toch hield een bepaalde vraag me al lang bezig: ‘wat ga ik later doen als ik groot ben’?  Die leer- en nieuwsgierigheid heeft me op het spoor gezet van een al lang sluimerende passie: het thema gezondheid en vitaliteit, dus duurzame inzetbaarheid. Dáár wil ik mijn werk van maken. Dit thema linkt aan verzuim en re-integratie, et voilà….!

Ik kan wel zeggen dat ik de kern van duurzame inzetbaarheid: ‘een vitale medewerker zit op de juiste plaats met de juiste tools’, persoonlijk heb ervaren en dat blijft een inspiratiebron in mijn werk. Het geeft mij voldoening om verzuimtrajecten succesvol te begeleiden. De ene keer met helikopter view voor het grote geheel en soms individueel en persoonlijk. Mijn talent ‘meenemen’ zorgt ervoor dat ik – kijkend vanuit verschillende invalshoeken – beweging (en dus voortgang) kan creëren bij de ander.

Een talent zit in je kern en draag je niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak uit. Mijn talent ‘meenemen’ heeft zich op persoonlijk vlak onder andere gemanifesteerd toen ik – naast werk – ook aerobic docente ben geweest. Wat een geweldige combinatie was het om van je hobby een (gedeeltelijke) baan te maken en mensen hierin mee te nemen. Sporten is nog steeds voor mij hét middel om op te laden!

Hoe ik mij nog meer kan typeren? Eerlijk, open, klantgericht, organisator, procesbewaker, praatpaal, kritische vragensteller, steun en toeverlaat, vertrouwenspersoon, sinterklaasdichter, structureerder, meedenker.

Persoonlijk

“Ik haal inspiratie uit de wereld om me heen: mensen, nieuwe inzichten en ideeën en gebruik die om te leren, te verbeteren en toe te passen. Ik ervaar succes en heb er plezier in als mensen weer uit kunnen gaan van hun eigen kracht. Daarmee kan ik iets betekenen in het leven van een ander.”

tanja

Tanja de Koster

Werk en Gezondheidsgids/ Casemanager CMTD

Talent: Meenemen
076-5038052

Mail Tanja