Ga naar hoofdinhoud

Na mijn opleiding Small Business & Retailmanagement aan de Avans Hogeschool in Breda, ben ik ruim 16 jaar zelfstandig ondernemer geweest bij het mooiste tuincentrum van Etten-Leur en omstreken. Als weekendkracht begonnen achter de kassa en uitgegroeid tot spin in het web. Hier was ik voornamelijk verantwoordelijk voor de financiën.

Het is mooi om te zien dat ik vervolgens via een Outplacementtraject van HBS, nu zelf ook werkzaam ben bij HBS als medewerker Financiële Administratie & Support! Ik was super blij met deze kans en kijk ernaar uit om inzicht te krijgen in de financiën van HBS. Mijn doel is dan ook de financiën naar een hoger niveau te tillen en alles uit het boekhoudprogramma te halen wat erin zit.

Mijn talent is Organisator; ik houd van aanpakken, ik ben accuraat, cijfermatig, gestructureerd, behulpzaam en werk graag samen met collega’s om mijn werkzaamheden goed uit te voeren. Mijn passie in mijn werk is resultaat halen en als dat lukt, geeft me dat enorm veel energie.

Persoonlijk

”Persoonlijk: ik ga heerlijk op mijn fiets naar kantoor en een flinke ronde wandelen in de middagpauze. Ik hou ervan om lekker te bewegen, zowel wandelen, als intensief sporten, maar ook van yoga krijg ik energie. Ook houd ik van een goed boek, een mooie film of een heerlijke ontspanningsmassage. Het liefste ben ik met mijn 3 kinderen, familie en vrienden, maar af en toe alleen is ook fijn.”

Yvonne Biemans

Yvonne Biemans

Medewerker Financiële Administratie & Support

Talent: Organisator
076-5038052

Mail Yvonne