HBS werkt vanuit regie op verzuim aan werkfitte organisaties en medewerkers. Wil jij niet alleen ziekteverzuim begeleiden maar ook meedenken én doen aan het bouwen van werkfitte organisaties?
Welkom bij HBS!

Jouw nieuwe baan

Bij HBS maak je deel uit van een enthousiast en gedreven team. Binnen dit innovatieve bedrijf is er alle ruimte voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Als bedrijfsarts denk je voortdurend mee in het verbeterproces van de eigen organisatie én die van de klant. Je helpt bij het voorkomen van uitval en versterkt de inzetbaarheid van medewerkers.

HBS ziet verzuim als een normaal onderdeel van een arbeidsrelatie. Door deze manier van denken kijken zij heel anders naar verzuim in relatie tot werk. HBS werkt met een vijffasenplan en diverse routesom zo organisatie breed te kijken en het verzuim op de juiste manier te benaderen én zo ver als redelijk mogelijk terug te dringen. HBS streeft er naar verzuim te gebruiken als hefboom om te komen tot werkfitte organisaties. Als bedrijfsarts wordt van jou verwacht dat je ook meedenkt op organisatieniveau. Je voert de regie over de medisch-inhoudelijk begeleiding. En je zoekt de samenwerking op het niet-medische deel. Hierin werk je nauw samen met de (post) hbo- opgeleide casemanagers (CROV/RCS/CMTD). Je ziet en kent je eigen kwaliteiten maar weet ook waar je elkaar kan versterken.  Je werkt met het motto: “een medewerker gaat, zo snel als medisch verantwoord, weer aan de slag in werk dat past”.

Jouw nieuwe werkplek

‘Wij zijn niet de liefste adviseurs, want wij willen de beste zijn’. HBS wil laten zien dat werken anders kan, met meer waarde voor iedereen. Daarmee is zij een kritische partner die haar klanten, de werkgevers, en haar medewerkers gunt om vooruit te komen en de ‘zere plek’ niet uit de weg gaat. Momenteel werkt HBS met een externe partij. Jij bent dus de eerste bedrijfsarts in loondienst en dat geeft mooie kansen! Je wordt bijvoorbeeld uitgedaagd mee te denken op organisatorisch en strategisch niveau. Daarnaast heb je de mogelijkheid opleider te worden voor nieuwe bedrijfsartsen en verpleegkundig specialisten. Je staat stevig in je schoenen en je hebt geen moeite om je mening te laten horen. Je werkt nauw samen met de casemanager om de situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen.

De informele sfeer bij HBS is uniek. Het team van ongeveer 20 werknemers is gevestigd in een spiksplinternieuw pand in Breda. In dit sfeervolle, mooi ingerichte kantoorpand zijn de ruimtes zo ingericht dat je kan kiezen voor gezamenlijk werken, geconcentreerd werken of overleg. Daarnaast zul je met regelmaat op locatie bij de diverse klanten werken.

HBS organiseert met regelmaat leuke dingen; een sinterklaasborrel, nieuwjaarsborrel, uitjes in het voorjaar én een barbecue in de zomer. Een goede collegiale band staat bij HBS hoog in het vaandel!

Wat breng je mee?

Jij..

  • hebt een BIG-registratie als bedrijfsarts;
  • óf bent medisch specialist en wil graag de overstap maken naar de bedrijfsgeneeskunde;
  • kijkt verder dan jouw ‘medische pet’;
  • zoekt de randen van het speelveld op;
  • gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit;
  • kunt je vinden in de kernwaarden van HBS: praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend;
  • beschikt over reflecterend vermogen;
  • wil onderdeel zijn van een totaalteam;
  • bent bekend met relevante richtlijnen zoals NVAB en Stecr.

Arbeidsvoorwaarden

HBS is een talent gedreven organisatie. Ze moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan. Daarnaast stimuleren ze de medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. HBS investeert dan ook aanzienlijk in het opleiden en ontwikkelen van het personeel. Verder zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris ligt tussen de 5.500 euro en 8.200 euro bruto per maand, afhankelijk van je ervaring.

Je krijgt alle benodigdheden om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen, zoals een leaseauto, laptop, dubbele schermen om thuis te werken en telefoon. Je gaat aan de slag voor minimaal 24 uur per week.

Ben jij de zorgprofessional die wij zoeken?

Ben jij de bedrijfsarts die HBS naar een hoger niveau tilt? Dan komen wij graag met jou in contact. Neem contact op met Consultant Healthcare Marjolein Gommers via + 31 6 – 30 59 35 10 of marjoleingommers@bkv.jobs. Zij vertelt je graag meer over deze innovatieve en inspirerende arbodienst!

Ben jij de zorgprofessional die wij zoeken?

Ben jij de bedrijfsarts die HBS naar een hoger niveau tilt? Dan komen wij graag met jou in contact. Neem contact op met Consultant Healthcare Marjolein Gommers via + 31 6 – 30 59 35 10 of marjoleingommers@bkv.jobs. Zij vertelt je graag meer over deze innovatieve en inspirerende arbodienst!

Bekijk alle vacatures

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief