Een “tweede man/vrouw” die op eigen wijze het beste haalt uit de Algemeen Directeur

Als Personal Assistant ondersteun je de Algemeen Directeur van Human Business Support in zijn werkzaamheden binnen én buiten de organisatie. HBS is een zakelijke dienstverlener die gespecialiseerd is op het gebied van verzuimbegeleiding, loopbaanbegeleiding en duurzame inzetbaarheid.

Human Business Support gelooft dat er meer waarde zit in mensen en organisaties. Wij laten zien dat ieder mens beter en productiever is in werk dat past. Wij vertalen complexe problematiek rondom de inzetbaarheid van mensen in organisaties naar praktische oplossingen op de werkvloer met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win).

Wat ga jij doen?

Vanwege het afscheid van de huidige PA, zoeken wij een Personal Assistant die de Algemeen Directeur ondersteunt in zijn werkzaamheden. Vanuit jouw talent weet je met energie, het beste uit de Directeur te halen. Je ondersteunt hem in de volgende rollen:

 1. de verkenner van buiten met binnen (acquisitie);
 2. de verbinder binnen de organisatie;
 3. de coach van ons team;
 4. de eindverantwoordelijke die stuurt op resultaat.

Je werkt in een vernieuwende, dynamische organisatie. Boordevol ideeën hoe werken werkelijk anders kan. Een relevant maatschappelijk thema. Je denkt mee én doet mee. Samen met de Directeur zijn jullie de ‘spin in het web’, je helpt hem ideeën te realiseren. Samen verbinden jullie de (nieuwe) klant en de organisatie en de teamleden met elkaar.

Je regelt alles ‘achter de schermen’, zodat hij ‘voor de schermen’ kan excelleren. Dit doe je op hoog niveau, met zorg en aandacht voor zowel onze klanten als ons team. Jij ontzorgt de Directeur, zorgt dat het verkoopproces (achter de schermen) tip-top op orde is, legt de verbindingen binnen het team, stelt prioriteiten en werkt voortdurend mee aan verbetering. Met jouw eigen talent maak je resultaten beter; scherper, efficiënter en effectiever.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Ondersteunen van de Algemeen Directeur in al zijn (afwisselende) werkzaamheden;
 • (Pro)Actief beheer agenda en mailverkeer, secretariële werkzaamheden uitvoeren en/of coördineren;
 • Actief ondersteunen van het salesproces en beheer van het CRM systeem;
 • Je vertaalt de klantvraag naar een passende offerte en volgt leads op;
 • Uitwerken en mede vormgeven van plannen en (verbeter)projecten;
 • Samen met de Directeur ben je de ‘spin in het web’ en help je de ideeën te realiseren;
 • Met de Directeur vorm je een twee-eenheid, jullie lezen en schrijven met elkaar, zijn complementair en synergetisch.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent accuraat, secuur en betrouwbaar;
 • Je weet het overzicht te behouden of te creëren en prioriteiten te stellen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de Directeur;
 • Je bent commercieel ingesteld en weet, met behulp van het juiste beheer van het CRM-systeem, de directeur en het team met energie te ondersteunen in de verbindingen met (toekomstige) relaties;
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen, je kunt communiceren op verschillende niveaus en hebt een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen in en tussen organisaties;
 • Je hebt goede schriftelijke, communicatieve vaardigheden. Je weet met energie en de juiste toon offertes op te stellen;
 • Je bent zelfbewust, authentiek en staat je ‘mannetje’ in de discussies en het team;
 • Je denkt in oplossingen en mogelijkheden, je draagt eigen oplossingen aan bij problemen;
 • Je bent een teamspeler. Je hebt een team van collega’s binnen HBS waarmee je samen de gestelde doelen gaat realiseren;
 • Je kunt je inleven in de producten en diensten die HBS levert en herkent je in onze kernwaarden; praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend.

Wat hebben we jou te bieden?

Het betreft bij voorkeur een functie voor 32 uur per week. Human Business Support (HBS) is een innovatieve, dynamische en snel groeiende talentenorganisatie. Ons team bestaat uit een verzameling van mensen met unieke talenten. We geloven dat het gericht laten groeien van het talent van ieder mens in ons bedrijf, leidt tot groei voor onze klanten én van ons bedrijf.

Onze kernwaarden zijn praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend. Voor meer informatie zie www.HBSwerkt.nl.

We bieden een contract met goede arbeidsvoorwaarden in een ontwikkelende, innovatieve organisatie waar je mee kunt groeien. HBS investeert graag in jouw ontwikkeling en biedt flexibele werktijden.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Bel of mail gerust naar Andreas van den Goorbergh: 076 503 80 52 / Andreas@HBSwerkt.nl

Heb je interesse?

Direct solliciteren
Bekijk alle vacatures

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief