Een klantgerichte teamspeler, die ons team proactief ontzorgt bij het behalen van onze doelen.  

Als secretarieel commercieel medewerker ondersteun je het team van Human Business Support (HBS). HBS is een zakelijke dienstverlener die gespecialiseerd is op het gebied van verzuimbegeleiding, loopbaanbegeleiding, HR advies en duurzame inzetbaarheid.

Human Business Support gelooft dat er meer waarde zit in mensen en organisaties. Wij laten zien dat ieder mens beter en productiever is in werk dat past. Wij vertalen complexe problematiek rondom de inzetbaarheid van mensen in organisaties naar praktische oplossingen op de werkvloer met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win).

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Secretariële ondersteuning directie
  In deze rol verzorg je het agenda- en mailbeheer op een efficiënte en effectieve manier en verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden voor de directie. Je bent een proactieve collega die de secretariële ondersteuning verder optimaliseert;
 • Commerciële binnendienst
  Als eigenaar van het CRM-systeem ondersteun je de organisatie in het excellent onderhouden van de bestaande klantrelaties en de effectieve acquisitie van nieuwe klanten. Je bent het aanspreekpunt voor klanten van HBS en kan ‘eerste lijn vragen’ adresseren en verwijzen binnen de organisatie;
 • Organiseren van activiteiten en bijeenkomsten
  Je organiseert activiteiten op kwalitatief hoog niveau ten behoeve van onze relaties;
 • Ondersteuning team HBS en ACE netwerk
  Binnen onze kleine, ontwikkelende en groeiende organisatie ben jij ‘hands on’ in de dagelijkse praktische ondersteuning (telefoondienst, postafhandeling, boodschappen, etc.) van onze inhoudsprofessionals.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau (junior HBO of senior MBO)
 • Affiniteit met en/of ervaring binnen commerciële zakelijke dienstverlening (B2B)
 • Affiniteit met producten en productontwikkeling van HBS

Wat vragen wij van jou

 • Aanpassingsvermogen
  Efficiënt blijven handelen door zich soepel aan te passen aan veranderende omgeving, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen
 • Accuraat
  Oog voor detail
 • Klantgericht
  Onderzoeken wensen en behoeften klant, hiernaar handelen en hieraan prioriteit geven
 • Ontzorgen (op hoog niveau)
  Optimaal samenwerken; op gelijkwaardig niveau samen tot de gewenste resultaten komen.
 • Overzicht
  Overzicht behouden en prioriteiten stellen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen.
 • Representatief
  Je bent representatief en adequaat in je communicatie
 • Teamspeler
  Inzet om samen een doel te bereiken, gezamenlijk belang boven persoonlijk belang

 

Wat hebben we jou te bieden?
Het betreft een functie van 32-40 uur. We verwachten een flexibele inzet om een goede bereikbaarheid voor onze klanten te garanderen. Human Business Support (HBS) is een innovatieve, dynamische en snel groeiende talentenorganisatie. Ons team bestaat uit een verzameling van mensen met unieke talenten. We geloven dat het gericht laten groeien van het talent van ieder mens in ons bedrijf, leidt tot groei voor onze klanten én van ons bedrijf.

Onze kernwaarden zijn praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend. Voor meer informatie zie www.HBSwerkt.nl.

We bieden een contract met goede arbeidsvoorwaarden in een ontwikkelende, innovatieve organisatie waar je mee kunt groeien. HBS investeert graag in jouw ontwikkeling en biedt flexibele werktijden.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Bel of mail gerust naar Andreas van den Goorbergh: 076 503 80 52 / werkenbijHBS@HBSwerkt.nl

Heb je interesse?

Direct solliciteren
Bekijk alle vacatures

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief